20 درصد تخفیف ثبت نام لاتاری: dv2025

مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در مالزی

در مقاله مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری از برتر مهاجر در ابتدا به شرایط و اصول سرمایه گذاری و در ادامه انواع آن را برای شما شرح خواهیم داد. در پایان این مقاله در مورد مزایا و معایب سرمایه گذاری در مالزی بحث خواهیم نمود. همچنین در صورت داشتن هرگونه سؤال در مورد مقاله مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری می توانید در بخش نظرات مطرح نمایید. همراه ما باشید.

روش های مختلفی برای مهاجرت به کشور مالزی وجود دارد. یکی از این روش ها مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری می باشد. سازمان امور مهاجرتی برای این روش از مهاجرت مقرراتی تعیین نموده. افرادی که قصد مهاجرت به مالزی با هدف سرمایه گذاری دارند باید طبق این مقررات رفتار نمایند.

طبق آمار منتشر شده از سوی سازمان مهاجرتی مالزی اکثر افرادی که تصمیم به مهاجرت به این کشور را دارند، با هدف سرمایه گذاری مهاجرت می کنند. زیرا این هدف مهاجرتی در مالزی کامل ترین مقررات را دارد از همین بابت همه چیز مشخص می باشد و افراد می توانند به راحتی تصمیمات خود را اخذ نمایند. مهاجرت به مالزی با هدف سرمایه گذاری در بین ایرانیان چیزی حدود 10 سال است که طرفداران زیادی پیدا کرد.

شروطی مهاجرت به مالزی با هدف سرمایه گذاری برای اتباع ایرانی

از مهم چیزی مهاجران در ذهن خود دارند این است که آیا با سرمایه گذاری در مالزی می توانند اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند؟

بهتر است قبل از این که تصمیم به سرمایه گذاری در مالزی را داشته باشید، قوانین و مقررات مربوط به تجارت این کشور را مطالعه نمایید. کشور مالزی از لحاظ مناظر طبیعی دارای مناطق بکر و زیبا با جنگل های خیره کننده می باشد. تعداد قابل توجهی از افراد در سراسر جهان برای تفریح و خوشگذرانی اقامت موقت این کشور را دریافت می کنند.

راه های متفاوتی برای سرمایه گذاری در مالزی وجود دارد که شما می توانند با هر کدام از این راه ها موفق به دریافت تابعیت و اقامت دائم در این کشور شوید. در ادامه این نوشته برای شما هرکدام از این راه ها را توضیحاتی بیان می کنیم. همچنین شما می توانید سوالات خود در این باره در انتهای این مقاله بیان نمایید تا کارشناسان ما در اسرع به سوالات شما پاسخ دهند.

الزامات مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری

تعداد قابل توجهی از مهاجران که قصد سرمایه گذاری دارند، کشور مالزی برای این امر انتخاب می کنند. دلیل بالا بودن تعداد مهاجران رشد و توسعه اقتصادی این کشور در 10 سال اخیر می باشد. از جمله پر طرفدار ترین راه های مهاجرتی با قصد سرمایه گذاری می توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • سرمایه گذاری در املاک و مستغلات
  • سرمایه گذاری با کارآفرینی
  • سرمایه گذاری به واسطه ثبت شرکت
  • سرمایه گذاری از طریق خرید خانه دوم

در حال حاضر بیشترین طرفدار برای این هدف در کل آسیا مربوط به کشور مالزی است. مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری را می توان از بهترین گزینه ها در بین کشور های آسیایی انتخاب نمود. بیشترین این آمار مربوط به مهاجران سوئیسی، چینی، سنگاپوری و هلندی می باشد. از دیگر دلایلی که سرمایه گذاران را ترغیب می کنند، وجود تعداد زیادی فرد با تجربه و تخصص بالا می باشد. دولت مالزی با برنامه ریزی های دقیق و نامحسوس باعث شده تا سرمایه گذاران از این بابت سود خوبی برای خود به دست آورند.

دریافت تابعیت و اقامت مالزی با قصد سرمایه گذاری

سیاست های دولت مالزی برای صدور اقامت افراد سرمایه گذار کمی سخت گیرانه می باشد. مهاجران سرمایه گذار باید شروط تعیین شده از سوی دولت مالزی با دقت اجرا کنند تا موفق به دریافت اقامت این کشور شوند. از جمله آسان ترین راه ها برای مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری می توان به سرمایه گذاری در خرید ملک خانه دوم و تاسیس شرکت در مالزی اشاره نمود. در این موارد باید فرد تمکن مالی  قابل توجهی داشته باشد. مهاجران با دو راه ذکر شده می توانند هم برای خود و هم برای خانواده شان اقامت مالزی را دریافت نمایند. بقیه راه سرمایه گذاری برای اخذ اقامت کمی مشکل و حتی بعضی از آن ها غیر ممکن می باشد.

اصول سرمایه گذاری در مالزی

به خاطر دارا بودن سیستم ها اسلامی و کامن لا این کشور از مقررات نسبتا پیچیده ای بخوردار است که سرمایه گذاران باید آن را با دقت مطالعه نمایند تا در آینده به مشکلات احتمالی برخورد نکنند. از دیگر که ویژگی های مهاجرت با هدف سرمایه گذاری به مالزی، امنیت فوق العاده قضایی این کشور می باشد.

بیشترین آمار فساد اداری مربوط به کشور مالزی می باشد که این مسئله باعث بالا رفتن ریسک سرمایه گذاری با هر روشی می باشد.

آمار منتشر شده توسط منابع غیر رسمی این کشور شاخص فساد در ادارات کشور مالزی حدود 50 در سال 2015 بوده. در سال های بعد این شاخص کمتر شده. در سال 2020 فساد در کشور مالزی در جایگاه 66 قرار دارد. این جایگاه از فساد دغدغه هایی برای دولت مالزی ایجاد نموده. اما با تمامی تفاسیر این کشور توانسته تعداد قابل توجهی از مهاجران سرمایه گذار را به خود جلب نماید.

روش خرید املاک و مستغلات در سرمایه گذاری مالزی

مهاجرانی که قصد سرمایه گذاری در املاک و مستغلات دارند می توانند آزادانه رفتار کنند. همین آزادی عمل باعث شده تا افراد زیادی که در سراسر دنیا به مالزی مهاجرت نمایند. یک سری محدودیت های از این بابت وجود دارد. مهاجران به هیچ عنوان نمی توانند زمین هایی که کاربرد آن کشاورزی می باشد خریداری کنند. همچنین تنها می توانند یک پنجم کل ساختمان های تجاری را خریداری کنند.

تعرفه های متفاوتی برای هر شهر در مالزی وجود دارد. واحد پولی رایج در این کشور رینگت می باشد. مهاجرانی که قصد سرمایه گذاری در املاک و مستغلات دارند باید با رینگت اقدامات لازم را انجام دهند. برای نمونه افرادی که می خواهند در شهر سلنگار کشور مالزی خانه خریداری کنند باید چیز حدود 2 میلیون رینگت سرمایه داشته باشد. نمونه دیگر شهر پنانگ که با چیزی حدود 3 میلیون رینگت می توان در املاک سرمایه گذاری نمود. البته این مبالغ به صورت میانگین می باشد زیرا مناطق مختلف این شهر ها قیمت ها متفاوتی دارند.

روش های تاسیس شرکت و کارآفرینانه برای سرمایه گذاری در مالزی

از نظر جایگاه برنامه ریزی شده و اقتصاد فوق العاده کشور مالزی، مهاجرانی که کارآفرین می باشند و می خواهند در این کشور شرکتی تاسیس کنند می توانند از ویژگی های بسیار خوبی در این کشور استفاده نمایند. حداقل سرمایه گذاری برای راه اندازی کسب و کاری که سودهی خوبی به همراه داشته باشد 700 هزار رینگت است. به لحاظ فرایند اداری ثبت شرکت در کشور مالزی پیچیده نمی باشد. مهاجرانی که این نوع سرمایه گذاری را انتخاب نمودند می توانند درخواست خود را برای دریافت اقامت دو سال اعلام کنند. البته این زمان با رعایت شرایط و ضوابط قابل تمدید می باشد.

روش اعلام تمکن مالی برای مهاجرت به مالزی

یکی از محبوب ترین روش های مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری، روش تمکن مالی می باشد. مهاجران این روش را به روش خانه دوم می شناسند. شما می توانید با اعلام درخواست خود برای ویزای خانه دوم به راحتی به کشور مالزی سفر نمایید. به طور کلی تقریبا 35 هزار نفر توانستند که این مدل ویزا را دریافت نمایند و به سرمایه گذاری در موارد مختلف بپردازند.

بیشترین آمار برای این مدل از مهاجرت مربوط به شهروندان چینی می باشد. برای مهاجرت به مالزی با ویزای خانه دوم باید حداقل 130 هزار دلار باید سرمایه داشته باشید. این مقدار سرمایه گذاری می تواند تقریبا برای شما 3 هزار دلار در ماه سود داشته باشد. طبق آمار درصد سود در هر سال چیزی حدود 27 درصد می باشد. البته این درصد به میزان سرمایه گذاری شما مربوط می شود. هر بیشتر سرمایه گذاری کنید درصد بیشتری می توانید سود کسب نمایید.

افرادی که با این ویزا به مالزی مهاجرت می کنند می توانند به مدت 10 سال به همراه خانواده به این کشور سفر نمایند. البته فرزندان آن ها باید حداکثر 21 سال سن داشته باشند. دولت مالزی مهاجرانی که با این ویزا قصد مهاجرت دارند به دوسته تقسیم نموده:

  • افرادی که حداکثر 50 سال دارند.
  • افرادی که حداقل 50 سال دارند.

روش معامله اوراق قرضه دولتی برای مهاجرت به مالزی

از دیگر روش سرمایه گذاری در مالزی می باشد که می توان گفت ریسک کمتری دارد. در این روش افراد سرمایه خود در اختیار دولت مالزی قرار می دهند. در اینجا دولت زمان و نرخ مشخصی برای سود پول آن تعیین می نماید. در واقع دولت مالزی سرمایه افراد را به عنوان امانت قبول می کند که این باعث می شود اصل سرمایه شما هیچ آسیبی متحمل نشود. این روش در بعضی از کشور ها اروپایی دیده شده اما تعداد آن ها بسیار کم می باشد. گفتنی است در این روش نمی توانید سود های کلانی صاحب شوید. زیرا درصد هایی که برای این نوع سرمایه گذاری تعیین شده بسیار کم می باشد.

 

شرایط کلی مهاجرانی که قصد مهاجرت به مالزی را دارا می باشند به شرح زیر است.

دریافت تاییدیه بانکی مبنی بر اینکه فرد در حساب خود بین 35 تا 50 هزار رینگت  داشته باشد.

برای افرادی که قصد سرمایه گذاری دارند باید یک حساب در بانک های مالزی باز شود و حداقل مبلغ 150 هزار دلار در آن واریز شود

داشتن مدرک عدم سوء سابقه معتبر

داشتن بیمه برای خود سرمایه گذار و خانواده آن

ویژگی های مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری

  • داشتن اقتصاد جهانی با تعاملات خوب در دنیا و صادرات چشم گیر
  • در حال بروزرسانی شدن این مقررات سرمایه گذاری که سرمایه گذاران بتوانند راحتتر به تجارت خود بپردازند
  • داشتن برنامه های مناسب دولت مالزی برای سرمایه گذاری در این کشور

عیوب مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری

  • طبق تجربیات مهاجرانی که به این کشور سفر کردند، دولت مالزی برای مهاجران سرمایه گذار برنامه هایی نامحسوس تعیین کرده تا بتواند بیشتر بهره را از آن ها ببرد.
  • جهان سوم بودن این کشور باعث شده تا مهاجران سرمایه گذار گاهی اوقات به مشکلاتی پیش بینی نشده برخورد کنند.
  • دولت مالزی به اتباع خارجی که قصد سرمایه گذاری در این کشور را دارند به سختی اقامت دائم ارائه می کند. اما در تمدید اقامت های موقت سختگیری های کمتری دارد.

از اینکه تا انتهای مقاله مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری با برتر مهاجر همراه بودید؛ سپاس گذاریم.

همچنین یاد آور می‌شویم در صورتی که سؤال یا ابهامی در مورد مهاجرت به مالزی از طریق سرمایه گذاری می‌توانید در قسمت نظرات اعلام نمایید.

پادکست برندگان لاتاری


صفحه اینستاگرام کانال تلگرام
مشاوره رایگان ویزای توریستی:021 88828391