پکیج فرم DS-260 مخصوص برندگان لاتاری
بزن بریم!
ثبت نام لاتاری با 80 درصد تخفیف کد : blackfriday

مهاجرت به مالزی از طریق کار

استخدام در شرکت های مالزی

در مقاله مهاجرت به مالزی از طریق کار از برتر مهاجر در مورد اطلاعات عمومی که بهتر است قبل از کار کردن در این کشور بدانید مطرح نمودیم. در ادامه درباره اقتصاد این کشور و نحوه درخواست ویزای کاری برای کشور مالزی ارائه می کنیم و در نهایت مدارکی که باید برای این نوع ویزا آماده کنید نوشتیم. همچنین در صورت داشتن هرگونه سؤال در مورد مقاله مهاجرت به مالزی از طریق کار می توانید در بخش نظرات مطرح نمایید. همراه ما باشید.

یکی از روش ها مهاجرت به کشور مالزی دریافت ویزای کاری می باشد. افرادی که قصد مهاجرت کاری دارند این گزینه می توانند انتخاب مناسبی برای آن ها باشد. با اینکه کشور مالزی یک کشور جهان سوم است اما مقامات آن برنامه های مدونی برای رشد و توسعه این کشور تدارک دیده اند. رشد چشمگیر این کشور از لحاظ اقتصادی باعث شده افرادی از سراسر دنیا برای کار به این کشور مهاجرت کنند. این آمار جذب مهاجر برای مقاصد کاری، در سال های اخیر رقم قابل توجهی را به خود اختصاص داده. در ادامه مقاله به جزییات دقیق تری در مورد ویزای کاری مالزی برای شما مطرح می کنیم

اطلاعات کلی در مورد مالزی

طبیعت و جنگل های بکر این کشور باعث شده تا این کشور را به مرکز جذب توریست در منطقه جنوب شرقی آسیا تبدیل کند. این کشور دارای 13 ایالت می باشد. رهبری هر ایالت را شاه می نامند. ایالت کوالالامپور مرکز مالزی می باشد. ادارات دولتی و وزارتخانه ها در ایالت پوتراجایا قرار دارد. این شهر به مرکز اداری کشور مالزی معروف است. از به نام ترین ایالت های این کشور می توان به ایپوه، پنانگ جرج تاون، باهرو،کوتا، جوهور الور ستار، کینابالو، مالاکا، کوچینگ و کوتاباهارو اشاره نمود. واحد پول رایج این کشور رینگت می باشد و شهروندان آن به زبان مالایی صحبت می کنند.

از ویژگی ها این کشور برای مهاجران، عضو بودن مالزی در سازمان ملل متحد و کشورهای همسود می باشد.

اقتصاد کشور مالزی

در طول تاریخ قاره آسیا یکی از بالاترین رکورد های رشد و توسعه اقتصادی مربوط به کشور مالزی می باشد. رشد این کشور در طول 65 سال  گذشته چیزی حدود 7.2 درصد رشد کرده است. گفتی است در 5 سال گذشته این کشور با اقتصادی ابر قدرت دنیا در حال رقابت است. طبق آمار منتشر شده از منابع رسمی از لحاظ قدرت اقتصادی جایگاه 5 در آسیا و جایگاه 18 در دنیا به خود اختصاص داده است. از جمله ابر قدرت های اقتصادی که در رده ها بالا قرار دارند می توان به کشور های فرانسه، کره جنوبی و استرالیا اشاره نمود.

ازجمله اصلی ترین موارد صادراتی کشور مالزی، نفت، محصولات کشاورزی و مواد خام طبیعی می باشد. تولیدات مطرح این کشور که به سراسر دنیا ارسال می شود، لاستیک، روغن درخت خرما و لاستیک می باشد. یکی از بزرگترین برج های تجاری دو قلو به نام پتروناس در این کشور قرار دارد. همچنین این برج های دو قلوه یکی از جاذبه های توریستی مالزی محسوب می شود. مالکیت بیشتر این برج ها مربوط به شرکت نفت این می باشد.

دولت مالزی همواره تلاش کرده تا بهترین زیرساخت ها و تکنولوژی ها برای کشور خود فراهم کند. همین امر باعث شده که در سال های اخیر جایگاه 7 در آسیا و جایگاه 23 در دنیا برای موارد ذکر شده به خود اختصاص دهد. گفتنی است که از لحاظ امکانات حمل و نقل بین شهری زمینی، ریلی، دریایی و بنادر در جایگاه 18 در جهان قرار گرفته است. همچنین این کشور در سال های اخیر توانسته رشد فوق العاده ای را در زمینه لوازم برقی و الکتریکی داشته باشد به گونه ای که از رتبه 44 به 38 تنزیل یافته است.

از لحاظ پروژه های زیرساختی و تکنولوژی آن، کشور مالزی دارای رتبه ۸ در آسیا و ۲۵ در جهان می باشد. کشور مالزی در رتبه ۱۹ جهان در زمینه کیفیت جاده ها، زیرساخت های بندر و زیرساخت های حمل و نقل هوایی قرار دارد، ولی در رتبه ۳۹ ام جهان در زمینه کیفیت عرضه برق و الکتریسیته می باشد.

نخست وزیر قبلی، آقای ماهاتیز محمد در سال 1990 میلادی پیش بینی کرده بود که کشور مالزی در سال 2020 میلادی جز کشور های صنعتی خواهد شد که این امر باعث خود کفایی نسبی این کشور خواهد شد. این پیش گویی تا حدود 90 درصد تا به امروز تحقق یافته است.

درخواست برای ویزای کار برای مالزی

یکی از روش ها مهاجرت کاری برای کشور ها مهاجرتی ارسال دعوت نامه از سوی یک کارفرمای معتبر از کشور مقصد می باشد. افرادی که مهاجرت به مالزی را انتخاب نمودن و می خواهند با هدف کاری به این کشور مهاجرت نمایند. ابتدا باید شرکت مورد نظر خود را پیدا نموده و سپس درخواست خود را برای کارفرمای آن شرکت ارسال نمایند.

در اینجا پس از بررسی توانایی های فرد تصمیم می گیرد که دعوت نامه کاری برای آن فرد ارسال کند یا نه. گفتنی است که کارفرمای مورد نظر باید دارای مجوز های لازم برای کار در مالزی را دارا باشد.

مهاجرانی که تصمیم به کار در مالزی دارند باید در سایت ها کاریابی و استخدام کشور مالزی به دنبال شغل مرتبط با حرفه خود را پیدا نموده و سپس برای آن کارفرما رزومه و سوابق کاری خود را ارسال کنند.

داشتن مهارت های مانند تسلط به یکی از زبان های مالایی، انگلیسی و چینی و همچنین داشتن مدارک آکادمیک و مسلط بودن به امور کامپیوتری می تواند کمک شایانی به افراد کند

توجه داشته باشید که مهاجرت به مالزی از طریق ویزای کاری در نهایت به دریافت اقامت دائم در این کشور نخواهد شد. اما تمدید ویزا به راحتی و مطابق قوانین امکان پذیر می باشد. اعتبار ویزا های کاری صادره توسط مالزی حداکثر 24 ماه می باشد. همچنین تمدید این نوع ویزای به مدت 24 ماه به آن اعتبار خواهد داد.

مهاجرانی که موفق به دریافت ویزای کاری مالزی شدند، مطابق قوانین مالیاتی این کشور، 180 روز اول اقامت خود را باید نرخ 26 درصد مالیات پرداخت کنند. این نرخ مالیات بعد از 180 روز اقامتشان به 20 درصد کاهش می یابد. مطابق قوانین این افراد بعد ها می توانند بخشی از مالیات پرداختی با نرخ 26 درصد را از سازمان مالیاتی دریافت نمایید.

افرادی که ویزای کاری کشور مالزی را دریافت می کنند می توانند خانواده شان را با خود همراه نمایند. گفتی است که در این همراهی فرزندان بالا 18 سال شامل نمی شود و برای آن ها باید درخواست های جداگانه صادر شود.

مهاجرانی که به قصد تحصیلی به کشور مالزی مهاجرت کردند، مجوز کار کردن را ندارند مگر در شرایط خاص.

کسب و کار ها در مالزی تنها در روز یکشنبه تعطیل می باشد و ساعت کاری بیشتر آن ها 8 ساعته است. کارکنان این کسب و کار ها به طور قانونی می توانند 5 روز مرخصی در هر شش ماه دریافت نمایند.

سایت هایی استخدام و کاریابی

از جمله سایت ها معتبر که مهاجران می توانند با  مراجعه به آن ها مطابق حرفه خود شغل مورد نظر خود را پیدا کنند. نام این سایت ها در زیر آوردیم که می توانید با جستجوی این سایت ها در گوگل، آن ها را بیابید.

  • Intern
  • Wobb
  • Jobstore
  • Jobstreet
  • Careerjet
  • Malaysia
  • GRADMalaysia

بخش های مجاز کاری برای شهروندان دیگر کشور ها 

  • خدمات
  • کشاورزی
  • ساخت و ساز
  • ساخت و تولید
  • گیاهان دارویی

اسنا و گواهی های مورد نیاز برای اجازه کار در مالزی

  • پاسپورت به همراه یک نسخه از آن
  • عکس 4*3 ، کارت ملی و شناسنامه به همراه یک نسخه از آن
  • سوابق و رزومه شخص به همراه فرم علت کار شرکت مورد نظر
  • یک نسخه از آخرین مدارک تحصیلی
  • پیش قرار داد و نامه رسمی از دعوت نامه کارفرما به همراه یک نسخه آن
  • فرم ها مورد نیاز برای درخواست ویزای کاری مالزی که سفارتخانه آن ها را ارائه داده است
  • و دیگر فرم ها که از شما درخواست می شود.

از اینکه تا انتهای مقاله مهاجرت به مالزی از طریق کار با برتر مهاجر همراه بودید؛ سپاس گذاریم.

همچنین یاد آور می‌شویم در صورتی که سؤال یا ابهامی در مورد مهاجرت به مالزی از طریق کار می‌توانید در قسمت نظرات اعلام نمایید.

 


صفحه اینستاگرام کانال تلگرام

نظر خودتان را ارسال کنید