کار پرستاری در ترکیه
در مقاله کار پرستاری در ترکیه از برتر مهاجر در مورد وضعیت کاری پرستار ها در ترکیه و مدارک لازم برای اخذ ویزای کاری در ترکیه مطرح کردیم و در انتهای مقاله گذری به معدل سازی مدارک پستاری برای بازار کار ترکیه داشتیم. همچنین در صورت داشتن هرگونه سؤال در مورد مقاله کار پرستاری در ترکیه می توانید در بخش نظرات مطرح نمایید. همراه ما باشید.
شغل پرستاری یکی از کاری های است که در جهان از محبوبیت خاصی برخوردار است. هر ساله ترکیه پذیرای تعداد زیادی از پرستاران ایرانی می باشد. به همین دلیل مهاجران پرستار ایرانی علاقه مند هستند تا به این کشور سفر کرده و به زندگی خود در ترکیه ادامه دهند. افرادی که علاقه مند به این رشته هستند نیز می توانند تحصیلات خود را در ترکیه گذرانده و پس از آن با دریافت گواهی های لازم به راحتی شغل خود شروع به فعالیت کنند. دروه تحصیلات در دانشگاه برای پرستاری 4 سال می باشد که افراد می توانند طی دو مقطع تحصیلی لیسانس پرستاری خود را دریافت نمایند.
دانشجویان این رشته باید کلاس های مهارت آزمایشگاه، دروس بالینی و کارآموزی در کلینیک گذرانده تا بتوانند وارد بازار کار حرفه ای شوند. در این مقاله قصد توضیحات بیشتر در مورد تحصیل پرستاری در ترکیه را نداریم و بیشتر به مسائل بازار کار این حرفه خواهیم پرداخت. اگر علاقه مند اطلاعات بیشتر راجب تحصیل پرستاری در ترکیه هستید می توانید به مقاله زیر مراجعه کنید.
و اما در این بخش پر تکرار ترین سوالاتی که شما از کارشناسان برتر مهاجر پرسیده اید مطرح می کنیم. قبل از آن تشکری می کنیم از شما که سوالات خود را از می پرسید و همیشه همراه ما بوده اید.
- وضعیت شغل پستار ها در ترکیه چگونه است؟
- متوسط و حدود درآمد کار پستاری چه قدر است؟
- اسناد و گواهی های لازم برای ورود به بازارکار پستاری چیست؟
در ادامه همراه باشید تا جواب این سه سوال را دریافت کنید.
وضعیت بازار کار برای حرفه پرستاری در ترکیه
پرستار ها پس از ورود به خاک ترکیه باید به دنبال مدارک و مجوز های لازم برای کار خود باشند. پس از نهایی شدن اقدامات مربوطه می توانند در کلینیک ها و بیمارستان های خصوصی و ملی استخدام شوند. از جمله موارد دیگری که پستاران می توانند در آن مشغول به کار شوند، خانه ها توانبخشی، سرپایی و پیرسالان است. از مهم ترین مدارک برای استخدام در موارد ذکر شده، مدارک تحصیلی کاردانی و کارشناسی آن ها می باشد. این مدارک باید به صورت رسمی در مراکز معتبر به ترکی ترجمه شوند. گفتی است که پستارانی که مدارک تحصیلیشان مربوط به ترکیه نمی باشد و تحصیلاتشان در کشور دیگری بوده، باید مراحل معادل سازی را پشت سر گذارند. در فرایند معادل سازی ممکن نیاز به دوره ها موقت آموزشی و کسب نمرات بالا داشته باشند.
به طور کلی وضعیت بازارکار پرستاران در ترکیه به شرح زیر است:
- برای ورود به بازار کار حرفه ای باید لیسانس پرستاری معتبر داشته باشید.
- به طور متوسط درآمد پرستار ها در ماه حدود 1200 دلار است.
- ساعات کار در یک مال برای پرستار ها 180 ساعت می باشد.
- پرستار ها به محض استخدام بیمه می شوند و مرخصی های آن ها تعیین می شود
پرستارانی که بین 25 تا 45 هستند می توانند به صورت رسمی در مراکز درمانی و … استخدام رسمی شوند. سابقه کاری در استخدام آن ها نیز تاثیر دارد. برای استخدام رسمی حتما باید 6 ماه سابقه کار به صورت کارآموزی داشته باشند. از اساسی تر سوالی که پرستاران برای مهاجرت کاری به ترکیه می پرسند، میزان درآمد دریافتیشان می باشد. درآمد پرستاران در ترکیه به سابقه کاری و حوزه ای که در آن فعالیت می کنند بستگی دارد. طبق محاسبات انجام شده هر پرستار 6.600 لیر در ماه دریافت می کند. که برای هر ساعت 36 لیر می باشد، البته اضافه کاری و پاداش آن محاسبه نشده. این در آمد در حالی است که مخارج زندگی برای یک فرد مجرد در ترکیه از حداقل 500 لیر شروع می شود. البته این رقم تماما به سبک زندگی افراد بستگی داد.
ویزای کاری برای حرفه پستاری در ترکیه
تمامی افرادی که از دیگر کشور ها هستند و قصد کار در حرفه پرستاری دارند باید برای دریافت ویزا کاری ترکیه اقدامات لازم را انجام دهند. نوع ویزای صادر برای افراد وابسته به وضعیتشان صادر می گردد. در ادامه این بخش برای شما مدارکی که با برای ویزای کاری ترکیه تحویل دهید را مطرح می کنیم.
- تکمیل فرم ها مربوطه برای اخذ ویزا
- داشتن دعوت نامه همکاری
- پرداخت مخارج لازمه و تحویل رسید آن
- داشتن گواهی عدم سوء پیشینه
- داشتن مدارک زبان رسمی
- داشتن گذرنامه و یک نسخه از تمامی صفحات
- داشتن مدارک شناسایی به همراه ترجمه آن
- داشتن 4 عدد عکس گذرنامه ای
بعد از استخدام در حرفه پستاری، فرد باید یک سری آموزشات پیش نیاز آن مرکز درمانی یا … گذرانده تا بتوانید به راحتی در آنجا مشغول به کار شود. همچنین اگر دانشجو باشید و تحصیلاتتان هنوز تمام نشده، باید در یک آزمون مشخص شده شرکت کنید، در صورت قبول شدن در این آزمون می توانید به راحتی در دوران تحصیلیتان مشغول به کار شوید.
معادل سازی مدارک پرستاری
با توجه اینکه ترکیه درحال رشد و توسعه در همه زمینه ها می باشد، باعث می شود تا مهاجران زیادی را به خود جذب کند. از طرف دیگر این حجم از ورودی مهاجر نیاز به خدمات درمانی و سلامتی دارند. بنابراین باید در رشته های پزشکی که یکی از آن ها حرفه پرستاری می باشد، نیروی لازم را برای خود جذب کند. آنجایی که نمی توانند به تعداد نیروی کار داخلی تکیه کند، به فکر جذب نیرو خارجی می افتد. از جمله شاخه های پزشکی که ترکیه شدیدا به آن نیازمند است، شاخه پرستاری می باشد. از این رو قانونی بقرار است که تمامی افرادی که می خواهند در حرفه پرستاری در ترکیه استخدام شوند، باید مدارک تحصیلی آن ها معادل سازی شود.
می توان گفت ضرورتی که برای معادل سازی بقیه شاخه های پزشکی وجود دارد به همان اندازه برای پرستاران نیز الزامی است. افرادی که علاقه مند به کار پرستاری در ترکیه هستند، باید تمامی مدارک تحصیلی مربوط به پرستاریشان را معادل سازی کنند.
این الزام برای معادل سازی به دلیل حساسیت زیاد سازمان بهداشت و درمان ترکیه می باشد. مقامات این سازمان همواره در تلاشند تا بتوانند مباحث بهداشتی و درمانی را در ترکیه ارتقاع دهند زیرا معتقدند افراد جامعه در وضعیت سلامت جسمی، کارایی بالاتری خواهند داشت.
نکته دیگر برای معدل سازی این است که شما باید به زبان ها ترکی و انگلیسی مسلط باشید تا بتوانید به راحتی هم با بیماران کشور ترکیه و هم دیگر کشور ها ارتباط برقرار کنید.
از اینکه تا انتهای مقاله کار پرستاری در ترکیه با برتر مهاجر همراه بودید؛ سپاس گذاریم.
همچنین یاد آور میشویم در صورتی که سؤال یا ابهامی در مورد کار پرستاری در ترکیه میتوانید در قسمت نظرات اعلام نمایید.