پکیج فرم DS-260 مخصوص برندگان لاتاری
بزن بریم!
از ثبت نام لاتاری جا نمونی اینجا کلیک تا ثبت نامت کنیم

راهنمای ثبت شرکت در ترکیه

ثبت شرکت در ترکیه

بسیاری از افراد به دنبال این هستند که بتوانند خارج از کشور ایران شرکت ثبت کنند، با راهنمای ثبت شرکت در ترکیه می توانید هر شغلی که مدنظر شماست به آن دست پیدا کنید و بتوانید خارج از کشور ایران به صورت قانونی به کسب و کار بپردازید، ماهیت کار شما فرقی ندارد، از رستوران، کافه یا هر چیزی که مد نظر شماست می توانید پس از گذراندن مراحلی فعالیت خود را آغاز کنید، به هر حال سرمایه گذاری و شروع کار در ترکیه مزیت هایی دارد که در ادامه آن ها را بررسی می کنیم، برای اینکه  بتوانیم کسب و کار خود را در این کشور راه اندازی کنیم با این مقاله از برتر مهاجر همراه باشید تا شرایط کار در ترکیه و  مدارک لازم برای ثبت شرکت در ترکیه اطلاع لازم برایتان مطرح کنیم.

 شرایط کار در ترکیه

قبل از اینکه در کشوری به سرمایه گذاری بپردازیم باید در مورد آن اطلاع داشته باشیم، طبق آخرین رده بندی هایی که از کشورها گرفته شده ترکیه به عنوان 20 کشور برتر در حوزه ی صنعت شناخته شده است، به دلیل اثبات ترکیه به کشور توسعه یافته اکثر سرمایه گذاران علاقه مند به سرمایه گذاری در این کشور هستند، شاید از خود بپرسید قیمت دلار در ترکیه افت قابل ملاحظه ای داشته است پس چطور؟در جواب باید گفت که دولت این کشور با فراهم کردن زمینه ی عالی جهت ثبت شرکت در ترکیه و سرمایه گذاری اتباع خارجی این کشور به همراه برنامه های ویژه ی دولت،خود را از شرایطی که داشتند رها کردند و همین امر باعث شده که سرمایه گذاران بتوانند به سادگی شرکت خود را راه اندازی کنند.

مجوز های ثبت شرکت

معمولا سه مجوز برای ثبت شرکت در ترکیه داده می شود،موقت،دائم و مستقل، بعد از اطلاع از مدارک لازم برای ثبت شرکت در ترکیه و مراحل های قانونی آن اگر به دنبال کار به صورت موقت باشید باید حداقل یکسال از کسب و کار شما در این کشور گذشته باشد،بعد از گذشت یکسال با توجه به بررسی ها و ارزیابی ها در صورت مثبت بودن نحوه ی عملکرد رای حداکثر 2 سال و بعد گذشت 2 سال تقاضای شما برای 3 سال می تواند انجام شود. یعنی در مجموع شش سال می توانید در مجوز کار موقت فعالیت داشته باشید.

در صورت مجوز به منظور کار دائم بخواهید باید حداقل 8 سال اجازه ی کار به آن ها داده شده باشد که در صورت موافقت این مجوز می توانند با صدور مجوز از تمام حقوق شهروندی ترکیه نیز استفاده کرده و از تمام مزایای آن برخوردار شوید؛در نهایت کسانی که به دنبال مجوز مستقل هستند باید گفت که می توانند بعد از اثبات تاثیر در رشد اقتصادی و زندگی بالای پنج سال در این کشور این مجوز را دریافت نمایند.

مدارک لازم برای ثبت شرکت در ترکیه

برای اینکه بتوانید برای ثبت شرکت در ترکیه اقدام کنید باید مراحلی را طی کرده سپس بعد از ارائه ی مدارک لازم برای ثبت شرکت در ترکیه خود را برای کسب و کار در این کشور آماده بدانید و باید مدارک زیر را کامل کنید که تمام آن ها زیر یک هفته اتفاق می افتد و جای نگرانی وجود ندارد:

  • ارائه رزومه کار و درخواست مجوز
  • به ازاری تمام شرکا باید اصل پاسپورت با اعتبار بالای شش ماه ارائه گردد.
  • 2 قطعه عکس رنگی با بک گراند روشن باید به همراه داشته باشید.
  • برای اینکه نام انتخابی شرکت یا حوزه ی فعالیت شما یونیک یا منحصر به فرد باشد بهتر است از قبل چند اسم را انتخاب کرده باشید تا در صورت مشابه بودن نام به مشکل بر نخورید.
  • پس از انتخاب نام باید حوزه ی فعالیت خود را مشخص کنید.
  • در این مرحله باید درصد سهام تمام سهامداران شرکت را بیان کنید.
  • با توجه به اینکه شرکت شما چند شریک دارد باید یکی از شرکا را به عنوان مدیر شرکت معرفی نمایید.
  • بعد از مرحله های انجام شده و فراهم شدن بستر شرایط کار در ترکیه حتما باید آدرس محل کار خود را ثبت نمایید که بعد از آن بازرسان محل را تایید نمایند.
  • اخذ شماره مالیاتی بعد از تایید.
  • به منظور ایجاد کسب و کار در این کشور باید وکالت از سمت دفتر راهبردی داشته باشند.
  • مهم ترین چیز که افراد به دنبال آن هستند اطلاع از میزان سرمایه ای است که برای ثبت شرکت در ترکیه نیاز دارند که سرمایه لازم حداقل ده هزار لیر می باشد.
  • رو گرفت از حساب بانکی به منظور تمکن مالی
  • عدم سو پیشینه و گواهی سلامت

مزایای کسب و کار در ترکیه

بعد از اینکه موفق به ایجاد کسب و کار در این کشور شدید قاعدتا مزایایی شامل حال شما می شوند به عنوان مثال می توان به اخذ اقامت دائم اشاره کرد، البته روش های ارزان تری به منظور دریافت اقامت به صورت دائمی وجود دارد، بعد از اینکه موفق به ثبت شرکت در ترکیه شدید،قادر خواهید بود که بدون هیچ گونه محدودیتی که برای افراد ایرانی وجود دارد به امور تجاری بپردازید، بعد از موفقیت و رسیدن به سوددهی می توانید به سادگی در سطح بین المللی روابط خود را ایجاد و سرمایه گذاری انجام دهید که این موضوع برای بسیاری از سرمایه گذاران حائز اهمیت است.

یکی دیگر از مزیت های مهم که این کشور برای میزبانی شرکت شما دارد این است که مالیات کمتری را نسبت به سایر کشور ها پرداخت می کنید،البته این تنها مزیتی نیست که شامل حال شما می شود و با بررسی دقیق تر نسبت به سایر کشورها میزان سرمایه ای که برای کسب و کار مدنظر دارید در ترکیه پایین تر است،به علاوه هزینه ی زندگی در ترکیه پایین تر از کشور های اروپایی است.

به دلیل موقعیت جغرافیایی و مسافت کم بین ایران و ترکیه به راحتی می توانید با توجه به روابط خوب ایران و ترکیه بدون اخذ ویزا رفت و آمد داشته باشید.لازم به ذکر است که در صورت موفق بودن در این زمینه و شروع کار به صورت 5 سال موقت،بعد از طی شدن سه سال می توانید اقامت دائم بگیرید اما همانطور که خدمت شما عرض کردیم روش های ارزان تری هم به منظور انجام این کار وجود دارد.

دیگر ویژگی ها

به سادگی می توانید پس از موفقیت ثبت شرکت در ترکیه در بهترین بانک های آن حساب باز کرده و یکی از امتیازاتی است که می توانید از آن بهره مند شوید، برای اینکه خیالتان از بابت مالیات هم راحت شود باید عرض کنیم بدون اینکه مالیات ثابت پرداخت کنید می توانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید و نگرانی از بابت این مسئله نداشته باشید چرا که تمام مالیات ها براساس سودی است که شما دریافت می کنید و این یکی از مزیت های عالی ثبت شرکت در این کشور می باشد.

معایب کسب و کار در ترکیه

البته باید این نکته را یادآور شویم که بعد از هر مزیتی معایبی هم وجود دارد برای مثال بعد از اینکه اقدام به ثبت شرکت کردید و در میانه ی راه متوجه شوند که فرضا سو پیشینه داشته باشید سرمایه ای که در آنجا قرار داده اید را به سختی می توانید خارج کنید، برای این کار نیاز به وکیل دارید که باید هزینه ی هنگفتی را به منظور پیگیری و رسیدگی به دادخواست پرداخت نمایید. مشاورین ما می توانند تمامی موانع و رخدادهای احتمالی را برای شما شفاف سازی کنند تا بتوانید ریسک های احتمالی را کم کنید.

انواع کسب و کار ها

معمولا شرکت های مختلفی برای ثبت وجود دارد که عبارتند از: شرکت با مسئولیت محدود، شرکت سهامی خاص یا عام، شرکت تضامنی و مختلط، موسسات مالی که بسته به فعالیت شما هر کدام متفاوت خواهد بود.

  • شرکت با مسئولیت محدود بدین معنی است که تعداد شرکا از پنج تا بیست نفر متغیر است، یعنی اگر در بدترین شرایط که شاید هیچ موقع اتفاق نیفتد شرکت ورشکست شود کسانی که از این شرکت طلب داشته باشند به شرکای شرکت هجوم نیاورده و فقط سهام داران پاسخگو خواهند بود در واقع سرمایه سهام آن ها مورد استفاده قرار می گیرد.
  • همانطور که مستحضر هستید سهامداران یک شرکت اگر زیر 250 نفر باشند سهامی خاص و اگر بالای 250 نفر باشند سهامی عام گفته می شوند.در شرکت های سهامی هر یک از شرکا می توانند به ازای درخواست خود سهام خریداری کند و لازم نیست که صرفا یک سهم داشته باشند و هر کدام از آن ها به ازای سهمی که دارند در برابر اتفاقات مسئول می باشند.
  • در نوع تضامنی چندین نفر مسئولیت شرکت را بر عهده می گیرند که اگر نتواند از پس هزینه ها بر بیایند تمام شرکا باید وظیفه پرداخت آن را برعهده بگیرند.
  • در شرکت مختلط تمامی شرکا به ازای آنچه که سرمایه گذاری کردند یا اینکه سهم دارند مسئولند.
  • برای اینکه بتوانید موسسات مالی را برای کسب و کار خود برگزینید بهتر است بدانید که در قالب یک شرکت سهامی این عمل انجام می شود.

سخن پایانی

با توجه به موارد گفته شده ی بالا می توانید با سرعت هرچه تمام تر به ثبت شرکت در ترکیه بپردازید تا با استفاده از آن به سادگی در سطح بین المللی بدرخشید، در صورت هرگونه سوال می توانید درخواست خود را ارسال نمایید، مشاورین ما به صورت رایگان شما را راهنمایی خواهند کرد، تا با شرایط کار در ترکیه آشنایی بیشتر پیدا کرده و بتوانید کسب و کار خود را با سرعت بیشتری راه اندازی نمایید.مشاورین ما به صورت تمام وقت در اختیار شما خواهند بود و به سوالات شما پاسخ خواهند داد.


صفحه اینستاگرام کانال تلگرام

نظر خودتان را ارسال کنید