20 درصد تخفیف ثبت نام لاتاری: dv2025

پکیج آموزش مهاجرت برتر مهاجر

میخوای مهاجرت رو یاد بگیری و بدون وکیل خودت کاراتو انجام بدی و بری ؟

پکیج ما انتخاب خوبی میتونه برات باشه

پکیج آموزش مهاجرت برتر مهاجر مشاهده پکیج

مهاجرت به چین

مهاجرت به چین چه شرایطی دارد؟ هر آنچه که می خواهید درباره مهاجرت به چین بدانید

افراد برای مهاجرت به چین دلائل زیادی دارند که از میان آنها می توان به هزینه های پایین زندگی، تورم تنها 5 درصد، رشد چشمگیر اقتصادی و جاذبه های گردشگری بی نظیر اشاره کرد. اتباع خارجی تنها زمانی می توانند وارد این کشور شوند که ویزای آن را دریافت کرده باشند و در صورت ورود قاچاقی مطابق با قوانین سخت این کشور با آنها برخورد می شود. در این مقاله تمام شرایط مهاجرت به چین را مورد بررسی قرار می دهیم.

مهاجرت به چین

مهاجرت به چین در یک نگاه

مهاجرت به چین از سال 2007 و با آغاز فعالیت سازمان بین المللی مهاجرت در این کشور و همزمان با افتتاح دفتر ارتباط بین الملل در آن آغاز شد. در سال 2016 کشور چین و 165 کشور دیگر به طور رسمی عضو IOM شدند. این عضویت باعث ایجاد یک برنامه جدید در حوزه همکاری مهاجرتی چین شد. از آن زمان این کشور تبدیل به یک کشور مقصد برای مهاجران از تمام نقاط جهان شد.

 هزینه زندگی در چین

هزینه زندگی در چین برای یک زندگی معمولی چندان گران نیست اما نمی توان گفت هزینه یک زندگی راحت در چین خیلی پایین است. هزینه کرایه یک خانه 45 متری با اسباب اثاثیه در یک منطقه معمولی حدودا 3.511 یوان است. تقریبا 303 یوان هم بابت شارژ آب و گاز و برق پرداخت می شود.هزینه خانه های بزرگتر را هم می توانید با توجه به آن حساب کنید. هزینه ماهانه بلیط اتوبوس در چین 145 یوان است. برای چکاب توسط دکتر باید 312 یوان بپردازید و هزینه یک وعده غذا در رستوران 536 یوان است. میانگین درآمد در کشور چین 84000 دلار است؛ ولی برای یک خارجی کسب چنین درآمدی در ابتدا مشکل است. اگر بخواهیم هزینه زندگی در چین را با کشورهای اروپایی مقایسه کنیم می توانیم بگوییم که هزینه زندگی در چین پایین است.

 

مهاجرت به چین به چه روش هایی ممکن است؟

راه­های مختلفی برای مهاجرت به چین وجود دارد که می توان با اخذ ویزای مربوطه وارد این کشور شد. بنابراین افراد واجد شرایط ابتدا باید به اخذ اقامت و تابعیت کشور چین اقدام کنند. نکته مهمی که باید اشاره کنیم این است که دولت این کشور با تابعیت دوگانه مخالف است و اگر بخواهید تابعیت چین را اخذ کنید باید تابعیت کشور قبلی را ترک کنید. روش های مختلف مهاجرت به چین عبارتند از :

  • تحصیل
  • اخذ ویزای کاری
  • سرمایه گذاری
  • کارآفرینی
  • ازدواج
  • تولد در چین
  1. مهاجرت به چین برای تحصیل

دانشگاه های کشور چین به طریق خصوصی و دولتی فعالیت می کنند و بیشتر دانشگاه های آن در لیست برترین دانشگاه های جهان قرار دارند. زبان تدریس در کشور چین انگلیسی و چینی است و امکان تحصیل در تمام رشته ها و تمام مقاطع امکان پذیر است؛ اما مهمترین نکته ای که باید در این مورد به آن اشاره کنیم هزینه تحصیل است که در چین ارزان نیست. این هزینه می تواند بین 2000 تا 4000 دلار باشد. انتخاب شهر هم روی این هزینه تاثیر می گذارد. به عنوان مثال شانگهای گران ترین شهر چین است و هزینه زندگی در آن حتی با نیویورک هم رقابت می کند. هزینه مسکن می تواند بین 200 تا 300 دلار در ماه باشد که باز هم بسته به شهر می تواند متفاوت باشد.

چنانچه برنامه مهاجرت به چین را برای تحصیل در این کشور در نظر گرفته اید ابتدا زبان آن را یاد بگیرید. البته، در چین دوره هایی برای آموزش زبان چینی به دانشجویان خارجی برگزار می شود. گرچه برای ورود به دانشگاه مدرک تافل یا آیلس کافی است و دروس بیشتر به زبان انگلیسی ارائه می شوند ولی نیاز به دانستن زبان چینی همیشه وجود دارد. شرایط اقتصادی مناسب این کشور به شما امکان کار در حین تحصیل و پس از اتمام آن می دهد.

 

  1. مهاجرت به چین برای کار

جمعیت کشور چین زیاد است و به حد کافی نیروی کار دارد. بنابراین، اخذ ویزای کاری با ارائه دعوتنامه کارفرمایان چینی امکان پذیر است که معمولا به سختی به اتباع خارجی پیشنهاد کاری می دهند، مگر اینکه شما توانائی ها و مهارت های خاصی داشته باشید و یا دارای شرایط زیر باشید:

  • به مدت 4 سال پی در پی به چین رفته باشید و جمعا بیشتر از 6 ماه در آن اقامت داشته باشید. در حین اقامت هم مالیات دولت را پرداخت کرده و درآمد سالانه شما از 600000 یوان بیشتر باشد.
  • تحصیلات خود را در این کشور تمام کرده باشید و قصد سرمایه گذاری در آن داشته باشید.
  • به مدت 5 سال مداوم به عنوان متخصص در یک شرکت معتبر در چین کار کرده باشید.

اما قدم اول برای مهاجرت به چین از طریق کار و تخصص چیست؟ اگر دنبال شغلی هستید که فقط به زبان انگلیسی نیاز دارد می توانید در شهر های بزرگ مانند پکن و شانگهای که مراکز صنعتی و تجاری زیادی دارند دنبال شغل باشید. همچنین، شرکت های چند ملیتی زیادی در پکن، شانگهای، شنزن، گوانگجو و تیانجین دایر کرده اند که مهاجران بیشتر در این مکانها مشغول کار هستند.

درست است که فرصت شغلی در چین زیاد است ولی به دلیل مشکل زبان و عدم دانش کافی در زبان ماندارین، افراد مهاجر بیشتر ترجیح می دهند در شرکت های بین المللی که زبان غالب آنها انگلیسی است، کار کنند. سیستم جدیدی به نام سیستم خدمات آنلاین در کشور چین ایجاد شده اند و ویژه مهاجران خارجی است. این سیستم به تهیه رزومه بلند نیاز ندارد. افراد متقاضی که به دنبال کار در چین هستند این فرم را پر می کنند و به صورت الکتریکی ارسال می کنند.

 

  1. 3. مهاجرت به چین به قصد سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در چین هم یکی دیگر از روش های مهاجرت به این کشور است. چین از لحاظ جذب اتباع خارجی به واسطه سرمایه گذاری آنها یکی از بزرگترین بازارهای مهاجرت محسوب می شود. در سال 2019 از هر 41 رویداد مهاجرت به کشور خارجی از طریق سرمایه گذاری 12 مورد آن به جذب سرمایه گذار در چین تعلق داشت. سرمایه گذاری در چین به شیوه های مختلف از جمله خرید ملک و ثبت شرکت انجام می شود. برای انجام هر کدام از این کارها نیاز به سرمایه اولیه کافی خواهید داشت.

خرید ملک به تنهایی نمی تواند باعث اخذ ویزای اقامت دائم شود و تنها یک شانس بیشتر محسوب می شود. قیمت کاهش یافته ملک در سال های اخیر در چین باعث شده است خرید ملک یکی از عوامل جذب اتباع غیر چینی باشد. شیوه های برای سرمایه گذاری در چین موارد زیر هستند:

  • تاسیس شرکت با سرمایه گذاری مستقل یا شراکت با یک سرمایه گذار چینی یا خارجی ساکن چین
  • خرید سهام یا سهیم شدن در یک بنگاه سرمایه گذاری در چین
  • راه اندازی یک پروژه جدید در چین با یک سرمایه گذار خارجی
  1. مهاجرت به چین به قصد کارآفرینی

درصد کارآفرینی در چین بسیار بالاست و این به سیاست و قوانین خاص دولت چین برای کارآفرینی بر می گردد. این موضع باعث رشد اقتصادی بسیار بالا در این کشور شده است. بدیهی است که در این شرایط هر فرد خارجی که بتواند کارآفرینی و سودآوری کند توسط کشور چین جذب شود. ویزای کارآفرینی این کشور اعتبار 5 تا 10 ساله دارد و در حداقل زمان ممکن صادر می شود.

  1. مهاجرت از طریق ازدواج

ازدواج در چین هم شیوه دیگری برای اخذ ویزا و تابعیت آن است. شرایط ازدواج در این کشور خاص است. شما باید بتوانید با ارائه مدارکی آن را اثبات کنید؛ یعنی این ازدواج باید در دادگستری چین ثبت شود. همسر شما باید تبعه چینی باشد و شما نیز در هنگام زندگی با او باید زبان چین را بیاموزید. همچنین، شما باید 5 سال با او زندگی کنید و از این مدت حداقل 9 ماه را در چین سپری کنید. حداقل سن ازدواج در چین برای آقایان 22 و برای خانم ها 20 سال است.

در چین چند همسری خلاف قانون است. شرط اولیه مهاجرت به چین از طریق ازدواج این است که از طریق یک دفترخانه مخصوص ازدواج فرد مورد علاقه خود را پیدا کنید. سپس به کنسولگری چین مراجعه و فرم های مخصوص آن را پر می کنید و به محل مربوطه ارسال می نمایید. تمامی مدارک هم باید توسط یک دارالترجمه رسمی به چینی ترجمه شود.

  1. تولد در کشور چین

تولد در چین هم یکی از شیوه های اخذ تابعیت چین است. تابعیت این کشور بر اصل خون است و به نوزادی تعلق می گیرد که والدین چینی داشته باشد. حال اگر نوزادی یک والد چینی و یک والد خارجی داشته باشد می تواند تابعیت یکی را انتخاب کند. مثلا اگر کودکی والدین مالزیایی چینی داشته باشد می تواند تابعیت خود را چین انتخاب کند. این موضوع در مورد کودکانی که هر دو والد آنها خارجی هستند صدق نمی کنند.

همانطور که در ابتدا نیز اشاره کردیم قانوان چین با تابعیت دوگانه مخالف است و اگر کسی تابعیت چینی انتخاب کند باید تابعیت کشور قبلی را ترک کند.

 

شرایط مهاجرت به چین برای افراد بالای 60 سال

افرادی بالای 60 سال به این صورت ممکن است که یکی از اقوام فرد ساکن چین باشد تا بتواند از طریق او اقدام کند. وی نباید سابقه کیفری داشته باشد و تابع تمام قوانین کشور چین باشد. برای طی این روند باید دست کم 9 ماه از سال را مداوم در این کشور زندگی کرده باشد.

شخص متقاضی باید بتواند توانایی تامین مخارج زندگی خود و خانواده را داشته باشد و یک خانه مسکونی مناسب در چین فراهم کند. همچنین، وی باید مدارک پزشکی ارائه دهد که ثابت کند از سلامت برخوردار است.

 

انواع ویزاها برای مهاجرت به چین

کسانی که مهاجرت به چین را در برنامه خود دارند می توانند یکی از انواع این ویزاها را دریافت کنند:

ویزای Q1

ویزای Q1 برای افرادی صادر می شود که اعضای درجه یک خانواده آنها تابعیت چین دارند و او می خواهد برای بازدید از خانواده به چین مهاجرت کند. این ویزا دارای اعتبار 6 ماهه است. اخذ ویزای Q1 مستلزم ارائه گواهی پزشکی است.

ویزای Q2

اعتبار این ویزا از 6 ماه کمتر است و به کسانی داده می شود که بستگانشان تابعیت چین را دارند و آنها قصد بازدید از این اقوام را دارند. اخذ ویزای Q2 به ارائه گواهی پزشکی نیاز ندارد.

ویزای S1

اعتبار ویزای S1 از 6 ماه هم بیشتر است و برای کسانی صادر می شود که به قصد تحصیل یا انجام کار مهاجرت به چین را انتخاب می کنند. برای اخذ این ویزا نیاز به گوهی معاینه پزشکی دارید.

ویزای S2

اگر یکی از بستگان شما ویزای S1 اخذ کرده و با آن در چین اقامت دارد شما میتوانید برای دیدار از او ویزای S2  دریافت کنید. اعتبار این ویزا از 6 ماه کمتر است. اخذ این ویزا به گواهی معاینه پزشکی نیازی ندارد.

نظر خودتان را ارسال کنید