20 درصد تخفیف ثبت نام لاتاری: dv2025

مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی

مهاجرت از طریق پناهندگی به ترکیه

در مقاله مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی از برتر مهاجر اصلا قصد تشویق افراد برای پناهندگی به ترکیه نداریم. در این مقاله در مورد شرایط و وضعیت مهاجرت از طریق پناهندگی مطرح خواهیم نمود. در ادامه به فرایند درخواست پناهندگی خواهیم پرداخت و در انتها درباره روش ها دیگر مهاجرت به ترکیه و هزینه ویزای آن ها برای شما خواهیم گفت. همچنین در صورت داشتن هرگونه سؤال در مورد مقاله مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی می توانید در بخش نظرات مطرح نمایید. همراه ما باشید.

در سه سال اخیر کشور ترکیه به عنوان عظیم ترین کشور پذیرنده پناهجو به شمار رفته. بیشتر دلایل افراد برای پناهنگی وجود جنگ، خشونت، درگیری و اذیت و آزار است. دلیل این حجم از پناهجو در ترکیه، ایجاد درگیری ها پی در پی در عراق و سوریه می باشد. شهروندان این کشور ها به دلیل همسایگی با ترکیه، مجبور به پناهنده شدن در این کشور شده اند.

بیشتر آمار پناجویان ترکیه مربوط به سوریه با رقمی حدود سه میلیون پناهنده است. از دیگر کشور ها نیز حدود 370 هزار پناهنده در ترکیه می باشد. آمار ذکر شده مربوط پناهندگان قانونی است. افراد زیادی نیز به صورت غیر قانونی به این کشور پناهنده شدن.

رفع مسئولیت

هشدار: قصد ما از نوشتن این مقاله تشویق افراد برای مهاجرت به روش پناهندگی به ترکیه نیست. اگر دلیل قانع کننده ای برای پناهندگی ندارید به هیچ وجه به این روش مهاجرت نکنید. در مهاجرت پناهندگی نه تنها کشور ترکیه بلکه تمامی کشور های دنیا اصلا رفتار مناسبی با افراد پناهنده ندارند. متاسفانه در این میان افراد سودجو هستند که تبلیغ مهاجرت های پناهندگی می کنند و افراد دیگر را به تباهی می کشانند. اگر دلیل قانع کننده ای برای پناهندگی دارید، مهم ترین چیز صبر و پیگیری قانونی می باشد.

تذکر: مجموعه برتر مهاجر به هیچ عنوان در این زمینه فعالیت ندارد و اصلا اصلا این راه را پیشنهاد نمی کند. علت نوشتن این مقاله افزایش سطح معلومات شما درباره این مدل مهاجرت است، تا در دام افراد سودجو نروید.

پلیس ترکیه به شدت به دنبال افرادی است که به صورت غیر قانونی اقامت می کنند. افراد دستگیر شده توسط پلیس در محیط های غیر بهداشتی نگهداری می شوند و اصلا رفتار مناسبی با آن ها صورت نمیگیرد.

همچنین مقامات ترک سیاست هایی وضع نمودند که ورود غیر قانونی به ترکیه بسیار سخت و غیر ممکن نموده.

مهاجرت از راه پناهندگی به ترکیه

همان طور که بدترین شرایط برای افرادی که غیر قانونی به ترکیه مهاجرت می کنند، وجود دارد به همان میزان دولت ترکیه به افرادی که درخواست پناهندگی قانونی دارند، امتیازات و حمایت های محدودی می دهد. چند سالی است که مقامات ترک تصمیم که گرفتن که به کنوانسیون مربوط به وضعیت پناهندگان که در سال 1951 میلادی توسط سازمان ملل تصویب شده، بپیوندند. ترکیه با پیوستن به این کنوانسیون، پذیرفت که حقوق پناهندگان قانونی را حفظ نماید. پناهندگان قانونی می توانند تا زمان محدودی در این کشور اقامت داشته باشند.

البته از سال 2014 به بعد تغییرات زیادی در مقررات پناهندگی ترکیه ایجاد شده. طی همین تغییرات برای درخواست پناهندگی باید مراحل سختی را پست سر گذاشته و صبر نمایید. اقدام به مهاجرت از طریق پناهندگی از کارهای بسیار حساس می باشد و هیچ عنوان نباید در این امر عجله نمایید.

شرایط پناهندگی اتباع ایرانی و افغانی در ترکیه

مطابق آمار سازمان ملل که در اوایل سال 2020 میلادی منتشر نموده حدود 65 درصد پناهدگان ترکیه از کشور سوریه می باشند. و آماری که از پناهندگان کشور های ایران و افغانستان منتشر شده چیزی حدود 135 هزار نفر می باشد. این آمار نیز توسط کنوانسیون بین المللی نیز مورد تایید قرار گرفته. لازم به ذکر این آمار تنها مربوط به پناهندگان قانونی می باشد و آمار دقیقی از افرادی که به صورت غیر قانونی به این کشور مهاجرت می کنند در دسترس نیست. لازم است که یادآوری نماییم به طور کلی هم پناهندگان قانونی و هم غیر قانونی وضعیت خوبی ندارند. شرایط پناهندگی به ترکیه هر سال بدتر می شود، زیرا شهروندان عراقی بزرگترین گروه محافظ در ترکیه هستند. مطابق آمار منتشر شده در سال 2020 حدود 127 هزار شهروند عراقی به ترکیه پناهنده شدند.

دلیل یک سری از منوانع و محدودیت ها برای پناهندگان در ترکیه، تعداد زیاد آن ها می باشد. در واقع مقامات ترک هر ساله مقدار معینی منابع برای پناهندگان بودجه ریزی می کنند.

کنوانسیون بین الملل در ابتدای سال 2020 حدود 43.000 نفر ایرانی برای پناهندگی به ترکیه ثبت نموده. از بیشترین دلایلی که این افراد برای مهاجرت پناهندگی به ترکیه داشتند، وجود شرایط وخیم اقتصادی، اختلافات مذهبی و وجود خشونت ها در جامعه بوده. از جمله کشوری که این شرایط را با وضعیت بدتری دارد افغانستان می باشد. اگر شما نیز جز افرادی هستید که قصد پناهنده شدن در ترکیه را دارید باید دلیل منطقی داشته باشید و باید بتواند آن را ثابت کنید.

روند تقاضا برای پناهندگی در ترکیه

تمامی افرادی که می خواهند به ترکیه از طریق مهاجرت پناهندگی سفر کنند باید تقاضای خود را در اداره کل مدیریت مهاجرت DGMM اعلام کنند تا مقامات این اداره پرونده آن را مورد بررسی قرار دهد. در روند اداری مسئولان مربوطه صلاحیت پذیرش فرد را برای پناهندگی اعلام می کنند. پناه جویان در نهایت می توانند جواب درخواست خود را از سازمان DGMM دریافت نمایند. از مهم ترین بخش در خواست پناهندگی، مصاحبه آن است که توسط کمسیون عالی پناهندگی از جانب سازمان ملل متحد انجام می گیرد.

مدت زمانی که برای دریافت پناهندگی ترکیه نیاز است حدود 180 روز می باشد. افرادی که در خواست خود را اعلام می کنند، برحسب نیاز و شرایط شان زمان بندی شده و برای آن ها پناهندگی صادر می کنند. پناه جویان پس ثبت درخواست خود یک ماه فرصت دارند تا به مصاحبه مربوطه بروند. در ادامه این بخش از مقاله برای شما مدارکی که باید برای دریافت پناهندگی ارائه کنید، مطرح خواهیم نمود.

  • تکمیل فرم مربوط به پناهندگی ترکیه
  • داشتن گذرنامه
  • ارائه شناسنامه و کارت ملی
  • ارائه گواهی تحصیلات
  • تعدادی عکس پاسپورتی

مهاجرت به ترکیه از دیگر راه های موجود

سالیانه افراد زیادی به روش ها مختلفی به ترکیه مهاجرت می کنند. به دلیل هم مرز بودن این کشور با ایران، مهاجرت به ترکیه در بین ایرانیان محبوبیت بالایی دارد. از جمله روش ها پرطرفدار مهاجرتی، مهاجرت تحصیلی و کاری است. خوشبختانه به واسطه روابط خوب بین این دو کشور، وزارت آموزش و پروش و علوم تمامی مدارک اخذ شده از دانشگاه ها معتبر ترکیه را تایید می کنند.

مهاجرت تحصیلی به ترکیه از کم خرج ترین روش های مهاجرتی به ترکیه است. برای بررسی شرایط آن پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را مطالعه نمایید.

مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

یکی از مواردی که برای مهاجرت به ترکیه مورد توجه مهاجران قرار گرفته، نداشتن شرایط سنی برای مهاجرت است. شما می توانید با هر سنی به این کشور مهاجرت کنند و در آن جا اقامت داشته باشید.

از دیگر مواردی که پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید، مهاجرت کاری می باشد. برای بررسی شرایط آن پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را مطالعه نمایید.

مهاجرت به ترکیه از طریق کار

هزینه اخذ انواع ویزای ترکیه

ویزای تحصیلی: دانشجویانی که قصد مهاجرت به ترکیه دارند، می توانند با پرداخت 48 دلار، ویزای تحصیلی خود را دریافت نمایند.

ویزای کاری: مهاجرانی که علاقه مند هستند در حرفه خود مشغول به کار در ترکیه شوند، می توانند با پرداخت 445 دلار، ویزای کاری خود را دریافت نمایند.

ویزای ازدواج: برای دریافت ویزای ازدواج باید با یکی از شهروندان ترکیه ازدواج کنید. برای دریافت ویزا ازدواج باید مبلغ 467 دلار پرداخت نمایید.

ویزای توریستی: افرادی که برای تفریح و خوشگذرانی یا کار ها ضروری کوتاه مدت می خواند به ترکیه مهاجرت کنند، باید مبلغ 20 دلار برای ویزای خود پرداخت نمایند.

ویزای سرمایه گذاری: این ویزای زود تر از دیگر ویزا ها صادر می شود. افرادی که قصد سرمایه گذاری در ترکیه را دارند می توانند با پرداخت 250 هزار دلار یک مهاجرت سرمایه گذاری موفق به ترکیه داشته باشند.

در نهایت یادآور می شویم که مهاجرت از راه پناهندگی از پر دردسرترین، سخت ترین و خطرناک ترین روش های مهاجرتی می باشد. همچنین افراد سودجو هر روز با ترفند جدیدی قصد کلاهبرداری دارند. شاید افرادی نیز وجود داشته باشند که شما به صورت قاچاقی به ترکیه برسانند ولی به این نکته توجه نمایید که در سال ها اخیر مرز ها ترکیه به شدت مراقبت می شوند و امکان هرگز نرسیدن وجود دارد.

از اینکه تا انتهای مقاله مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی با برتر مهاجر همراه بودید؛ سپاس گذاریم.

همچنین یاد آور می‌شویم در صورتی که سؤال یا ابهامی در مورد مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی می‌توانید در قسمت نظرات اعلام نمایید.

سوالات متداول مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی



صفحه اینستاگرام کانال تلگرام
مشاوره رایگان ویزای توریستی:021 88828391

پیشنهادات ما به برندگان لاتاری

لاتاری برنده شده اید و مشاوره احتیاج دارید؟

مشاوره و راهنمای برندگان لاتاری

دیدگاه های این مطلب

  1. نویسنده دیدگاه: سعداله رحمانی
    2021-01-31

    سلام - من در سابقه کار در اداره بعنوان مدیر روابط عمومی بوده - سابقه عکاسی و تصویر برداری به مدت ۱۵ سال و دارای مدرک کارشناسی تغذیه می باشم و خواهان پناهندگی و کار در حوزه کاری خودم می باشم با پناهندگی قانونی باید به کجا مراجعه نمایم

نظر خودتان را ارسال کنید