20 درصد تخفیف ثبت نام لاتاری: dv2025

نحوه درخواست نگارش نامه به kcc

انجام نگارش نامه به KCC معمولا بعد از اینکه تمامی مراحل و اقدامات لاتاری را انجام دادید و منتظر ایمیل وقت سفارت هستید مور نیاز شما می شود. ممکن است در پرونده شما به صورت ناخواسته یا خواسته تغییراتی ایجاد شود؛ هر گونه تغییر در شرایط زندگی باید در پرونده لحاظ شود، این تغییرات شامل تولد فرزند، ازدواج، طلاق، فوت یکی از اعضا و … است. عزیزانی که فرم DS-260 خود را هنوز ارسال نکردند برای انجام این تغییرات فرصت دارند که فرم DS-260 خود را اطلاح کنند. اما دوستانی این فرم را نهایی و ارسال کردند و برای تغییرات در پرونده باید به نحوه نگارش نامه به KCC آشنا باشند. در این مقاله از مجموعه برتر مهاجر به شما خواهیم گفت که بهترین راه برای درخواست نگارش نامه به kcc چیست؟

در صورتی که هر گونه سوال در مورد نگارش نامه به kcc داشتید می توانید با کارشناسان خبره برترمهاجر در ارتباط باشید. از اینکه این مقاله را با دوستانی که همانند شما برنده لاتاری شدند به اشتراک می گذارید از شما سپاس گزاریم.

یک سری از عزیزان که به زبان انگلیسی مسلط هستند بر این باورند که می توانند این نامه را به تنهایی نگارش برای سازمان کنسولگری کنتاکی (KCC) ارسال کنند. اما اینطور نیست درست است که این افراد به خوبی به زبان انگلیسی مسلط هستند اما این نامه دارای سبک، لحن و نگارش خاصی است؛ بنابراین قائد و قوانین مختص به خود  برای نگارش نامه به KCC وجود دارد. پس پیشنهاد می کنیم برای ارسال نامه به کنسولگری کنتاکی یا همان KCC لطفاً از افرادی که در این کار خبره و با تجربه هستند کمک بگیرید.

درخواست نگارش نامه به kcc

مرکز کنسولگری کنتاکی یکی از زیر مجموعه های وزارت امور خارجه آمریکا است که جزء سازمان ها دولتی آمریکا محسوب می شود. در همین ایران عزیز خودمان برای برقراری ارتباط با سازمان های دولتی باید یک سری نامه نگاری ها انجام دهیم که این نامه دارای قالب خاصی هستند و در صورتی رعایت نکردن اصول صحیح نگارش، آن نامه پاسخ داده نمی شود.

پیشنهاد ویژه

اگر هم اکنون نیاز دارید که در پرونده خود تغییرات ایجاد کنید یا برای تان مشکلی پیش آمده که می خواهید آن را با KCC در میان بگذارید می توانید از کارشناسان مجموعه برتر مهاجر کمک بگیرید. کارشناسان خبره برتر مهاجر برای شما این نامه را با استاندارد های مختص با مرکز کنسولگری کنتاکی نگارش و آماده می کنند تا شما دیگر دغدغه نوشتن نامه را نداشته باشید. برای دریافت خدمات نگارش نامه به KCC می توانید به لینک زیر مراجعه و وقت مشاوره رزرو کنید.

رزرو وقت مشاوره برای نگارش نامه به KCC

با رزرو وقت مشاوره می توانید هم راهنمایی های لازم برای ارسال ایمیل به KCC را دریافت کنید و هم درخواست نگارش نامه به KCC را بدهید.

به یاد داشته باشید تنها نامه هایی پاسخ داده می شود که با اصول خاصی نوشته شده باشید؛ روزانه تعداد زیادی ایمیل برای مرکز کنسولگری آمریکا ارسال می شود که بیشتر این آن ها اصلا دیده نمی شود، زیرا موضوع آن مطابق اصول نوشته نشده است.

اختلال در پرونده با ارسال ایمیل به KCC

یکی از مواردی که افراد مجبور به ارسال ایمیل به KCC می شوند، باز کردن فرم DS-260 بعد از نهایی شدن و ارسال کردن آن است که در اصطلاح به آن آنلاک کردن فرم DS-260 است. یکی از حساس ترین اقداماتی که می توانید در فرایند لاتاری خود انجام دهید آنلاک کردن فرم DS-260 است. یک سری تغییرات مانند ازدواج، تولد فرزند، طلاق، فوت یکی از اعضای درخواست دهنده و … نیاز به باز کردن فرم DS-260 دارد تا بتوانید تغییرات پیش آمده در این فرم را اصلاح کنید؛ این موارد به جز یک مورد ازدواج اختلالی در پرونده به وجود نمی آورد.

البته ازدواج نیز در صورت که فرد اصلی بتواند ثابت کند که با همسر خود قبل از برنده شدن در لاتاری در ارتباط بوده ممکن است مشکلی برای پرونده پیش نیاید. اما اگر فرایند آشنایی و ازدواج بعد از برنده شدن لاتاری به وجود بیاد قطع فرد اصلی در سفارت مشکل برخورد خواهد کرد و پرونده آن به طور کلی رد خواهد شد؛ آفیسر سفارت معمولا ازدواج های بعد از برنده شدن در لاتاری را سوری و غیر واقعی می داند به همین دلیل یا پرونده فرد اصلی را رد یا برای پیگیری های بیشتر آن پرونده را در پروسه AP خواهد برد.

موارد ایجاد کننده اختلال در پرونده

یک سری از موارد بی شک در فرایند پرونده شما اختلال ایجاد می کند که مهم ترین آن اشتباه پر کردن فرم DS-260 است. عزیزانی هستند که بدون کمک گرفتن از شخصی یا دریافت راهنمایی های لازم فرم DS-260 خود را تکمیل و ارسال می کنند، بعد از ارسال فرم متوجه می شوند که یک سری از اطلاعات خود را اشتباه وارد کردند. بعضی از این اشتباهات جبران ناپذیر است و باعث رد شدن پرونده آن شخص می شود و بعضی از آن ها با نگارش نامه به KCC قابل حل هستند.

راه حل چیست؟

اول باید ببینید در چه مرحله هستید:

  • آیا هنوز فرم DS-260 خود را پر نکردید؟
  • آیا مقداری از این فرم ها را پر کردید ولی ارسال نکردید؟
  • آیا فرم خود خود را تکمیل و ارسال کردید؟

همان طور که متوجه شدید در اینجا ما سه دسته از افراد را داریم که هر کدام در مرحله ای هستند. شما دوست عزیز که در حال مطالعه این مقاله هستید در چه مرحله ای هستید؟ اگر به سوال اول پاسخ بله دادید، بدانید که خدا شما را خیلی دوست داشته که این مقاله را سر راه شما گذاشته. شما دوست عزیز در اینجا سه راه پیش رو دارید:

راه اول: آموزش ها مربوط به پر کردن فرم DS-260 را مشاهده کنید و فرم خود را به صورت کاملا اصولی و بی عیب و نقص تکمیل و ارسال کنید. برای دریافت آموزش های لازم می توانید از پکیج “راهنمای جامع تکمیل فرم DS-260 برندگان لاتاری” استفاده کنید.

راه دوم: از افرادی که سال ها در این کار تجربه دارند و فرم های متعددی پر کردند استفاده کنید. در این راه شما دیگر هیچ استرسی ندارید و نیازی نیست که در بین فرم های طولانی با سوالات گمراه کننده بگردید و زمان ارزشمند خود را از دست بدهید. برای کمک گرفتن از افراد با تجربه می توانید به صفحه “تکمیل فرم DS-260 توسط کارشناسان” برتر مهاجر مراجعه کنید.

راه سوم: در این راه شما هم می توانید آموزش ببینید و هم کار را به متخصصان برتر مهاجر بسپارید. این راه را تنها به آن دسته از افرادی که به لحاظ مالی محدودیتی ندارند پیشنهاد می شود. این عزیزان می توانند هم از فرایند پر کردن این فرم لذت ببرند و هم اطلاعات دقیق تری به کارشناسان ما جهت پر کردن فرم DS-260 بدهند. استفاده از این راه باعث می شود فرم خود را به صورت اصولی ترین شکل ممکن تکمیل و بدون به وجود آمدن هر گونه مشکلی آن را ارسال کنید

بیشتر بدانید!

در این بخش یک سری از موارد ذکر شده در این مقاله دقیق تر گفته می شود.

AP شدن پرونده لاتاری

گاهی اوقات آفیسر پرونده هایی را که بررسی می کنند نواقص یا یک سری نا هماهنگی ها پیدا می کند. در این صورت پرونده شما رد می شود. خب حالا یک سری از پرونده ها که از نظر آفیسر رد هستند، AP می خورند. AP مخفف عبارت administrative processing که در معنای لغوی مراحل اداری می شود. زمانی که پرونده AP می خورند احتمال اینکه در مرحله بعدی قبول شوند هست. این قبولی بستگی به تکمیل مدارک ناقص و … دارد. در صورتی که مشکلات موجود در پرونده شخص برطرف شود قطعا در مرحله بعدی پرونده آن شخص قبول می شود. فرایند AP ممکن است حدود 6 شما طول بکشد.

فرم DS-260

فرم DS-260 تقاضا نامه ای است برای دریافت ویزای DV که افراد با وارد کردن جزئیات اطلاعات فردی، زندگی، تحصیل و کار می توانند درخواست خود را برای ویزا لاتاری اعلام کنند. البته این فرم تنها برای لاتاری نیست و برای مابقی ویزا های مهاجرتی به آمریکا نیز استفاده می شود. حواس تان به این موضوع باشد که اطلاعاتی که در این فرم وارد می کنید باید دقیقا مطابق اسناد و مدارک و گفته های شما در سفارت باشد. عزیزانی که در لاتاری برنده شدند تا 9 مهر می توانند بدون هیچ گونه استرسی فرم خود را تکمیل کنند. در صورتی که پر کردن این فرم به بعد از تاریخ ذکر شده افتاد باید حواس تان به کیس نامبر خود باشد تا زمان مصاحبه شما به تعویق نیفتد.

KCC

همان طور که در مقاله متوجه شدید KCC همان مرکز کنسولگری کنتاکی آمریکا است. در واقع KCC مخفف شده عبارت Kentucky Consular Center است. این سازمان یکی از زیر مجموعه ها وزارت امور خارجه آمریکا است که یکی از وظایف آن انجام امور مربوط به لاتاری است. این مرکز از اوایل سال 2000 امور لاتاری را به عهده گرفته است.

در این مقاله سعی شد که راهی روشن به عزیزانی که قصد ارسال ایمیل به KCC را دارند بدهیم. همیشه به این نکته توجه کنید در یک سری از موارد را برای صرفه جویی در هزینه ها نمی شود خودمان انجام دهیم زیرا در آینده چندین برابر آن هزینه را متضرر می شویم. دوست عزیز! هر گونه سوال یا ابهامی در مورد نگارش نامه به KCC دارید، می توانید آن را با کارشناسان برتر مهاجر در میان بگذارید.

سوالات متداول نحوه درخواست نگارش نامه به kcc



صفحه اینستاگرام کانال تلگرام
مشاوره رایگان ویزای توریستی:021 88828391

پیشنهادات ما به برندگان لاتاری

لاتاری برنده شده اید و مشاوره احتیاج دارید؟

مشاوره و راهنمای برندگان لاتاری

دیدگاه های این مطلب

  1. نویسنده دیدگاه: علی
    2022-06-09

    سلام اگر در فرم اولیه حرف انگلیسی پاسپورت نامبر فراموش شده باشد،آیا می‌توانیم بهkcc ایمیل بزنی؟
    • نویسنده دیدگاه: poshtiban
      2022-06-13

      سلام روز بخیر اگر جزو برندگان لاتاری هستید با مشاورین مجموعه تماس بگیرید راهنمایتون میکنند.

نظر خودتان را ارسال کنید