پکیج فرم DS-260 مخصوص برندگان لاتاری
بزن بریم!
از ثبت نام لاتاری جا نمونی اینجا کلیک تا ثبت نامت کنیم

شغل عکاسی در ترکیه

شغل عکاسی در ترکیه

در مقاله شغل عکاسی در ترکیه از برتر مهاجر در مورد شرایط و وضعیت استخدام و بازار کار این حرفه بحث می کنیم و سپس مقایسه ای داریم درباره درآمد عکاسان در ترکیه با کشور های دیگر خواهیم پرداخت. همچنین در صورت داشتن هرگونه سؤال در مورد مقاله شغل عکاسی در ترکیه می توانید در بخش نظرات مطرح نمایید. همراه ما باشید.

مهاجرانی که قصد مهاجرت به ترکیه دارند و در زمینه عکاسی حرفه ای هستند می توانند با ادامه این مقاله همراه ما باشند. حرفه عکاسی از جمله مشاغلی است که وسعت زیادی دارد و همچنین افرادی که در این شغل مشغول به کار هستند از هنر و ذوق خاصی برخوردارند. عکاسی از جمله حرفه های است که می تواند چالش های متنوعی برای گرفتن عکس داشته باشد به خصوص اگر امکانات حرفه ای با آن همراه باشد.

شغل عکاسی در افراد هنری محبوبیت خاصی دارد و افرادی که قصد رشد و توسعه کاری دارند، به کشور هایی مهاجرت می کنند که زمینه رشد آن ها در آن کشور فراهم باشد. عکاسانی که قصد مهاجرت دارند باید از تحصیلات عالیه، مهارت برقراری ارتباط، نوآوری و دیگر مسائل مربوط را داشته باشند. موارد ذکر شده برای این افراد حائز اهمیت می باشد و کمک می کند تا مهاجرت راحت تری را تجربه کنند. در ادامه مقاله این نوع مهاجرت را از جهات مختلفی بررسی می کنیم. از اینکه در ادامه این مقاله همراه ما هستید سپاسگزاریم.

شرایط استخدام و بازار کاری عکاسی در ترکیه

عکاسان حرفه ای به خوبی به این مسئله واقف اند که یافتن سوژه برای عکس و نحوه عکاسی از آن دو چالش خیلی مهم در عکاسی است. در واقع این دو چالش است که باعث شده تا بین عکاسان حرفه ای و مبتدی تفاوت های زیادی ایجاد شود. 

در حالت عادی عکاسان حرفه ای معمولا به صورت تنها کار می کنند و حقوق بگیر هیچ شرکت یا سازمانی نیستند. اگر هم کاری برای شرکت یا سازمانی انجام دهند به صورت پروژه ای می باشد. دسته ای دیگر از عکاسان حرفه ای تمایل به استخدام در شرکت های تبلیغاتی یا استودیو عکس و یا در روزنامه ها و مجلات دارند. معمولا این افراد در شرکت ها بزرگ دنیا نیز مورد پذیرش قرار می گیرند. به هر حال این حرفه جزء مشاغلی است که نیاز به مهارت دارد و شرکت هایی که این افراد را استخدام می کنند، انتظارات بالایی از آن ها دارند.

از جمله مواردی که کار را برای عکاسان سخت نموده، رقابت تنگاتنگ این حرفه است. در این شغل افراد هر روز در حال کشف مدل ها جدید برای عکاسی هستند و افرادی که نتوانند در این حرفه به صورت مدرن عکاسی کنند نمی توانند در این شغل موفق باشند. اگر شما نیز یه این حرفه علاقه مندید باید اطلاعات خود همیشه بروز رسانی کنید و با فناوری های جدید در حوزه کاریتان آشنا باشد. معمولا افرادی در این رشته موفق تر اند که بتوانند ایده های جدید در حوزه کارشان بدهند.

مقایسه درآمد عکاسی در ترکیه و دیگر کشور ها

چند سالی است که تعداد مهاجران عکاس به ترکیه یا کشور های دیگر زیاد شده، معمولا هدف مهاجران برای سفر به دیگر کشور ها رشد و توسعه کسب و کارشان می باشد. معمولا افرادی که قصد مهاجرت شان این است که برای خود کار کنند که به مهاجرت خود اشتغالی معروف است، باید در مورد کشور مقصد تحقیقات زیادی انجام دهند تا در آنجا به مشکل برخورد نکند. در ادامه درآمد این افراد را به صورت میانگین مطرح می کنیم، درآمد شما تماما به مهارت، هنر و تجربه شما بستگی دارد

ترکیه

افرادی که برای عکاسی به این کشور مهاجرت می کنند معمولا به طور میانگین 45.000 دلار در سال می توانند کسب درآمد کنند. یعنی برای هر ماه چیزی حدود 3.750 دلار می شود. این در حالی است که مخارج یک زندگی متوسط در ترکیه برای یک خانواده حدود 900 دلار در ماه می باشد. البته عکاسان حرفه ای که تجربه و مهارت بیشتری دارند می توانند تا دو برابر مبلغ ذکر شده درآمد داشته باشد.

آمریکا

این کشور با داشتن آخرین فناوری ها در حوزه عکاسی بهترین فرصت برای افرادی است که علاقه مندند به صورت حرفه ای ترین شکل ممکن در رشته خود کار کنند. درآمد افراد در این حرفه بستگی به زمینه کاریشان دارد، میانگین درآمد برای هر ساعت حدود 27 دلار است. این یعنی حدود 5.000 دلار در ماه و 60.000 دلار در سال برای یک فرد عکاس می باشد.

استرالیا

در این کشور عکاسان به طور متوسط 62.000 هزار دلار صورت سالیانه کسب درآمد می کنند. به دلیل داشتن طبیعت زیبا و بکر، عکاسان می توانند در زمینه عکاسی از طبیعت درآمد خوبی داشته داشته باشند.

انگلستان

عکاسان حرفه ای که دارای تجربه و ایده های خلاق هستند به این کشور مهاجرت می کنند. در آمد این افراد به طور میانگین حدود 59.000 دلار در سال می باشد.

نکته 1: درآمد عکاسان در تمامی این کشور های ذکر شده تا حدود 80.000 هزار دلار می رود.

نکته 2: درآمد افرادی که به تازگی وارد این حرفه شدند و به صورت کار آموز و دستیار کار می کنند، به طور میانگین 30.000 دلار در سال می باشد.

تخصص های نیاز در عکاسی

این شغل یکی از جذاب ترین مشاغل دنیاست. افراد می توانند با کارشان لحظات بیاد ماندنی را ثبت کنند که سال ها می توان از عکس های ثبت شده لذت برد. این شغل جز زیر مجموعه های خدمات تصویری است که داشتن تحصیلات اکادمیک الزامی می باشد. هر چند درصد زیادی از موفقیت در این حرفه به سلیقه و ایده های فرد بستگی دارد اما داشتن تجربه یکی از ارکان اصلی برای حرفه ای شدن است.

توانایی گرفتن عکس ها تاثیر گذار در این حوزه از مهم مورد در این حرفه می باشد. افراد علاوه بر اینکه با تسط کامل نسبت به کار با تجهیزات خود داشته باشند، باید بتوانند سوژه ها جذاب پیدا کنند. قصه همین جا تموم نمیشه، افراد پس از گذراندن مراحل تنظیمات و کار با تجهیزات و یافتن سوژه، باید بتوانند به بهترین شکل ممکن عکاسی انجام دهند. از جمله مواردی که در زمینه دخیل است، کادر بندی مناسب، نور دهی درست و … است.

دانشجویان رشته عکاسی باید قبل از اینکه تحصیلاتشان تمام شود، باید حوزه کارشان را مشخص کنند تا بتوانند به راحت تر و سریع تر به حدفشان برسند. پس از انتخاب زمینه کاری خود، اگر بتوانند در طول تحصیلاتشان در آن زمینه مورد علاقشان مشغول به کار شوند و تجربه کسب کنند، می توانند زود تر به درآمد مورد نظر خود دست پیدا کنند.

از اینکه تا انتهای مقاله شغل عکاسی در ترکیه با برتر مهاجر همراه بودید؛ سپاس گذاریم.

همچنین یاد آور می‌شویم در صورتی که سؤال یا ابهامی در مورد شغل عکاسی در ترکیه می‌توانید در قسمت نظرات اعلام نمایید.


صفحه اینستاگرام کانال تلگرام

دیدگاه های این مطلب

  1. نویسنده دیدگاه: امیر علی
    2020-08-01

    ممنونم از توضیحات خوبتون بنده دارای بیش از 20 سال سابقه حرفه ای در عکاسی میباشم و تا قبل از کرونا خودم استودیو عکاسی داشتم خواستم بدونم ایا شما جاب آفر در ترکیه یا اروپا میتونید بگیرید برام؟
    • نویسنده دیدگاه: جواد ذوالقدر
      2020-08-02

      خیر ما کاریابی انجام نمیدیم
  2. نویسنده دیدگاه: rastin
    2021-01-09

    اگر من مدرک زبان انگلیسی داشته باشم و ترکیم خوب باشه . ودر عکاسی حرفه ایی باشم امکان کار هست در ترکیه؟
  3. نویسنده دیدگاه: امیر حسین رشید
    2021-01-15

    سلام ما خانواده ۴ نفره هستیم و میخواهین در اینده نزدیک به ترکیه سفر کنیم شغلمون عکاسی و فیلم برداری و کلیپ سازی هس کدوم شهر ترکیه برای کار عکاسی بهتر است و استقبال بیشتر ازش میشه ؟؟؟
  4. نویسنده دیدگاه: ehsan
    2021-11-09

    سلام اگه رفتین و ادیتور خواستین منم میام!

نظر خودتان را ارسال کنید