20 درصد تخفیف ثبت نام لاتاری: dv2025

معرفی آزمون GMAT

اگر اخیرا پیگیر فرآیند اپلای و مهاجرت تحصیلی بوده باشید، اکثر دانشگاه های جهان با توجه به زبان تدریس، از شما مدرک زبان انگلیسی می خواهد که این مدرک میتواند به صورت نمره آیلتس یا تافل ارائه شود. اما برای پذیرش در برخی رشته ها و جهت اطمینان و سنجش میزان مهارت شما در برخی توانایی ها، مدرکی اضافه تر باید فراهم کنید. یکی از این مدارک که برای رشته های MBA، MPA، اقتصاد، امور مالی، حسابداری و تمامی رشته های وابسته به آن ها کاربرد دارد و برای پذیرش در دانشگاه ها به آن نیاز خواهید داشت، مدرک GMAT است.

معرفی آزمون GMAT3

آزمون GMAT که اختصار یافته Graduate Management Admission Test است، توسط موسسه خصوصی GMAC به صورت سالانه و در بیش از 114 کشور دنیا برگزار می شود. اعتبار این مدرک باعث شده که حدود دو هزار دانشگاه و موسسه آموزشی برای پذیرش دانشجویان جدید، این مدرک را درخواست کنند.

این آزمون هم مانند تمامی آزمون های بین المللی در شعب مورد تایید آن و معمولا به صورت سه ماه در سال برگزار می شود. برگزار کنندگان GMAT تنها 5 بار در سال به افراد درخواست دهنده اجازه می دهند که در این آزمون شرکت کنند و این تعداد دفعات پس از هر بار ثبت نام و حتی در صورت عدم حضور شما سر جلسه آزمون، محاسبه می شود. لازم به ذکر است که در مجموع هر فرد در طول عمر خود تنها 8 بار مجوز شرکت در آزمون با شرایط گفته شده را خواهد داشت. تاریخ دقیق برگزاری این آزمون در بین 600 مرکز موجود، در وب سایت MBA.com قابل مشاهده است.

معرفی آزمون GMAT1

نمره قبولی مورد نظر هر دانشگاه با دیگری متفاوت است اما باید بدانید اگر نمره شما بیشتر از 700 باشد عملا یک نمره عالی و رزومه بسیار خوب کسب کرده اید. نمره هر بخش از بین 0 تا 6 و در برخی بخش ها تا 8 نمره محاسبه می شود و طبق الگوریتمی که برگزار کنندگان آن دارند آن را به نمره ای از 200 تا 800 تبدیل می کنند.

بخش بندی­های مختلف آزمون GMAT

معرفی آزمون GMAT2

 

در این بخش قصد داریم معرفی مختصری از آزمون GMAT و نحوه سوالات آن داشته باشیم. در ابتدا لازم است بدانید آزمون GMAT به صورت آنلاین و اینترنتی برگزار می شود. بخش های مختلف این آزمون عبارتند از: AWA که شامل نگارش تحلیلی است، Quantitative که مهارت مهاسباتی را مورد سنجش قرار می دهد، Verbal یا مهارت کلامی و در نهایت IR که برای استدلال یکپارچه است. در ادامه این بخش به معرفی این بخش ها می پردازیم.

AWA: این بخش که خلاصه شده Analytical Writing Assessment است به معنای نگارش تحلیلی می باشد. نمره اختصاص یافته به این بخش از بین 0 تا 6 در نظر گرفته شده و شما 30 دقیقه فرصت دارید یک متن را از نظر منطق و شواهد موجود به چالش بکشید و ارزیابی های لازم را به عمل آورید.

Quantitative: مجموعه سوالاتی که در این بخش باید پاسخ دهید 31 تا بوده و مدت زمان مورد نظر 62 دقیقه است که تقریبا به طور میانگین برای هر سوال 2 دقیقه زمان دارید. بخش اول سوالات شامل 14 تا 15 سوال به این صورت است که باید اطلاعات داده شده را بررسی کرده و کافی بودن یا نبودن آن را مشخص کنید. بخش دوم هم شامل 16 تا 19 سوال از هندسه، ریاضیات و جبر دوران دبیرستا و به صورت 5 گزینه ای است. نمرات این بخش هم از 0 تا 6 هستند.

Verbal: سوالات این بخش به صورت درک مطلب طراحی شده است. زمانی که 12 سوال ابتدایی این بخش را می بینید باید ایده اصلی متن داده شده، تفاوت بین ایده ها، استدلال و تحلیل داده های داخل متن را باید انجام دهید. 10 سوال بعدی که برای شما طراحی شده برای به چالش کشیدن مباحت است. در نهایت 14 سوال هم برای تصحیح املای کلمات مشخص شده اختصاص دارد. مدت زمان شما برای پاسخ به پرسش ها 65 دقیقه و نمره اختصاص یافته بین 0 تا 6 است.

IR: این بخش هم مخفف Integrated Reasoning است و به معنای استدلال یکپارچه. 12 پرسشی که باید پاسخ دهید شامل بخش های استدلالی مربوط به برخی منابع و همچنین تفسیر نمودار ها و جدول ها می شود. مدت زمان شما 30 دقیقه ئ نمره آن از بین 1 تا 8 نمره خواهد بود.

اهمیت بخش­های مختلف آزمون GMAT در نمره دهی

معرفی آزمون GMAT5

 

همانطور که ذکر شد اهمیت نمره این آزمون در دانشگاه های مختلف فرق می کند و برای هر دانشگاه ممکن است نمره کلی یا نمره های هر بخش به صورت جداگانه اهمیت داشته باشد. تنها نکته ای که برای نمره دادن به بخش های مختلف حائز اهمیت است برای بخش اول این آزمون می باشد. برای این بخش یک نمره توسط کامپیوتر و یک نمره توسط یک ممتحن محاسبه می شود. اگر اختلاف این دو نمره بیش از یک باشد، فرد سوم هم این بخش را مورد ارزیابی قرار می دهد و نمره این بخش میانگین تمامی نمرات خواهد بود.

پادکست برندگان لاتاری


صفحه اینستاگرام کانال تلگرام
مشاوره رایگان ویزای توریستی:021 88828391