20 درصد تخفیف ثبت نام لاتاری: dv2025

معرفی دانشگاه های فنلاند

در سال 2019 هم مانند چند سال گذشته، کشور فنلاند بالاترین رتبه را از نظر رضایت شهروندان به دست آورده و رتبه اول را به خود اختصاص می دهد. یکی از علت های به دست آوردن این رتبه مطلوب در بین کشورهایی نظیر اتریش، آلمان و سوئیس، ارائه تحصیل رایگان در این کشور است. دانشگاه ها و موسسات زیادی در این کشور وجود دارند که وزارت علوم کشور ما هم آن ها را مورد تایید میداند و شما می توانید برای ادامه تحصیل به این کشور مهاجرت کنید که ما در ادامه برخی از آن ها را به شما معرفی می کنیم.

معرفی دانشگاه های فنلاند

دانشگاه هلیسنکی

دانشگاه هلسینکی همواره در میان برترین دانشگاه های جهان و در رتبه اول بهترین دانشگاه فنلاند قرار دارد. این دانشگاه توانسته از رتبه بندی QS رتبه 102 را به خود اختصاص دهد و با بیش از 22 هزار دانشجوی فعال همواره یکی از مقاصد خوب برای ادامه تحصیل محسوب میشود.

معرفی دانشگاه های فنلاند

قدمت این دانشگاه به تاسیس سال 1640 میلادی باز می گردد اما در سال 1829 از شهر تورکو به پایتخت فنلاند انتقال یافته و فعالیت خود را در این شهر ادامه داد. نکته قابل توجه در مورد این دانشگاه این است که ارائه دروس در دوره کارشناسی به زبان فنلاندی است اما برای دوره های تحصیلات تکمیلی شما می توانید دوره هایی به زبان اگلیسی هم بیابید. به همین منظور از میان 1200 دانشجوی بین المللی این دانشگاه تنها 14درصد در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل هستند.

اما علاوه بر در بر گرفتن مقاطع کارشناسی تا دکتری، رشته های این دانشگاه هم بسیار گسترده هستند. از رشته های مربوط به علوم انسانی همچون فلسفه، مردم شناسی، علوم تربیتی و آموزشی و تاریخ و ادبیات زبان های مختلف در نظر بگیرید تا زشته های تجربی همچون دندانپزشکی و پزشکی در این دانشگاه تدریس می شود.

دانشگاه آلتو

دانشگاه تازه تاسیس آلتو فنلاند در سال 2010 تاسیس شده اما در جایگاه 134 رتبه بندی QS قرار گرفته است. رشته هنر و معماری این دانشگاه از معروفیت جهانی برخوردار بوده و همانطور که نام این دانشگاه از بنیانگذار معماری مدرن گرفته شده است، رتبه آن در رشته های معماری هم در بین 20 دانشگاه برتر جهانی قرار دارد.

معرفی دانشگاه های فنلاند

رنکینگ بسیار مناسب این دانشگاه هر ساله بسیاری از دانشجویان را در مقاطع مختلف به این موسسه آموزشی می کشاند. به طوری که طبق آمار منتظر شده توسط همین دانشگاه، 1440 دانشجوی بین المللی که بیش از 90 درصد آن ها در مقطع دکنری فعالیت می کنند، در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

علاوه بر رشته هنر و معماری، رشته های مدیریت کسب و کار، علوم مواد، علوم کامپیوتری، مهندسی مکانیک و شیمی هم در این دانشگاه تدریس می شود.

دانشگاه UTU

دانشگاه تورکو فنلاند را می توان دومین دانشگاه این کشور از نظر وسعیت و سومین رتبه از نظر رنکینگ QS معرفی نمود. قدمت شهر تورکو به عنوان قدیمی ترین شهرفنلاند موجب نشده که این شهر از حیث دانشگاه و تحصیل عقب مانده و دانشگاه این شهر در بین 300 داشگاه برتر جهان همواره در حال پیشرفت است.

معرفی دانشگاه های فنلاند

در این دانشگاه هم مقطع کارشناسی به زبان فنلاندی، مقطع ارشد به زبان فنلاندی و انگلیسی و دکتری هم اکثرا به زبان انگلیسی تدریس می شود. این دانشگاه در حدود 12 هزار دانشجوی فعال دارد که حدود 5 درصد آن ها را دانشجویان بین المللی تشکیل می دهند. از میان دانشجویان بین المللی هم بیش از 90 درصد در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل اند.

یکی از برترین دانشگاه های کشور فنلاند که از حیث وسعت در رتبه ی دوم قرار دارد، دانشگاه  UTU می باشد که در سال ۱۹۲۰ میلادی در شهر تورکو فنلاند تاسیس گردید. روند پیشرفت دانشگاه تورکو همچنان ادامه دارد، بصورتی که در حال حاضر در میان ۲۵۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گرفته است.

رشته پرستاری از جمله رشته های بسیار محبوب این دانشگاه است و همواره از میان دانشجویان بومی و بین المللی، بسیاری از آن ها علاقه به شرکت در این رشته را دارند. البته رشته هایی همچون دندانپزشکی، حقوق، اقتصاد، فیزیک و نجوم هم در این دانشگاه تدریس می شوند اما محبوبیت رشته پرستاری را ندارند.

دانشگاه ییواسکیلا

این دانشگاه را می توان به عنوان پنجمین دانشگاه فنلاند و رتبه 346 رتبه بندی QS معرفی نمود. از جمله رشته های معروف این دانشگاه هم میتوان به علوم تربیتی، ریاضیات، فیزیک و نجوم اشاره نمود. با توجه به گشتردگی کمتر رشته های این دانشگاه، از بین 10 هزار دانشجوی این موسسه آموزشی تنها 530 نفر از آن ها از کشور دیگری آمده اند و اکثر آن ها یعنی حدود 500 نفر در مقاطع تحصیلات تکمیلی در حال تحصیل هستند.

 

معرفی دانشگاه های فنلاند

در پایان لازم به ذکر است که همانطور که گفته شد رشته های کارشناسی این کشور تقریبا به طور کامل به زبان فنلاندی تدریس می شوند و شما برای ادامه تحصیل در این مقطع باید مدرک زبان فنلاندی ارائه نمایید. اما با توجه به اینکه در کشور ما هیچ موسسه ای پیدا نمی شود که این زبان را تدریس کند، باید قید ادامه تحصیل در کشور فنلاند را بزنید و کشور دیگری را برای ادامه تحصیل درمقطع کارشناسی انتخاب کنید. اما تحصیلات تکمیلی در این کشور علاوه بر زبان فنلاندی به زبان انگلیسی هم تدریس می شوند. ابتدا رشته و مقطع مورد نظر را جستجو کنید و بررسی کنید آیا زبان انگلیسی هم در آن رشته تدریس می شود یا خیر. در صورت وجود زبان انگلیسی برای رشته و مقطع مورد نظر تنها کافیست یکی از مدارک زبان معتبر را برای ادامه تحصیل خود ارائه نمایید.

پادکست برندگان لاتاری


صفحه اینستاگرام کانال تلگرام
مشاوره رایگان ویزای توریستی:021 88828391