20 درصد تخفیف ثبت نام لاتاری: dv2025

مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج

مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج

در مقاله مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج از برتر مهاجر در ابتدا به سوالاتی که در این باره بیشتر پرسیده اید، پاسخ خواهیم داد. در ادامه به نکات مهم، فرایند و دریافت تابعیت ترکیه از طریق ازدواج خواهیم پرداخت. در نهایت مدارکی که برای ازدواج و دریافت تابعیت ترکیه لازم را مطح می کنیم. همچنین در صورت داشتن هرگونه سؤال در مورد مقاله مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج می توانید در بخش نظرات مطرح نمایید. همراه ما باشید.

ازدواج با دیگر ملت ها یکی از مواردی می باشد که چندین سال است افزایش پیدا کرده. از طرفی ایرانیان به دلیل نزدیک بودن آداب و رسوم کشورشان با ترکیه علاقه زیادی به ازدواج با شهروندان ترکیه دارند. منظور از شهروندان ترکیه فقط اقوام ترک نیستند، ایرانی هایی که تابعیت ترکیه دارند نیز می توانید با آن ازدواج کنید. با قصد تهیه این مقاله، مطرح کردن مباحثی در مورد تمامی جوانب دریافت ویزا از طریق ازدواج برای شما است.

سوالات متداول

در این بخش پر تکرار ترین سوالاتی که شما پرسیده اید را برایتان مطرح می کنیم.

وضعیت مهاجرت به ترکیه و از طریق ازدواج به چه صورت است؟

وضعیت ازدواج برای اتباع خارجی کمی فرق دارد. فرقی ندارد که یکی از آن ها تابعیت ایرانی دارد یا هر دو نفر. برای تمامی اتباع خارجی که تصمیم به ازدواج با شهروندان ترکیه دارند، فرایند ازدواج یکی می باشد. در مرحله اول باید به سفارتخانه ترکیه مراجعه کرده و فرم تاییدیه مجردی را پر کند تا پس از بررسی ها لازم برای فرد نامه تجرد صادر گردد. پس از آن باید نامه را به وزارت امورخارجه ترکیه برده تا مورد تایید قرار گیرد. خانم هایی که تا اکنون تجربه ازدواج نداشتند باید از پدر خود اجازه نامه دریافت کنند. در صورتی که پدر خانم فوت شده باشد، باید گواهی فوت را ارائه کند. پس از گذراندن مراحل فوق، هر دو نفر می توانند به صورت قانونی در یک دفتر رسمی ازدواج نموده به صورت کاملا قانونی به در ترکیه زندگی کنند.

بعد از رسمی شدن ازدواج چه باید کرد؟

بعد از این که هر دو نفر ازدواجشان رسمی شد، باید سند ازدواج خود را به سفارتخانه ایران ارائه دهند و تاییدیه های لازم را دریافت کنند. افرادی که موفق به ازدواج با شهروندان ایرانی شدند، می توانند پس گذشت 3 تا 5 سال تابعیت خود را دریافت نمایند. این مدت برای صدور ویزای برای هر فرد بستگی به شرایط وی دارد.

موارد مهم برای دریافت اقامت ترکیه با روش ازدواج

تمامی فرایند ازدواج باید به صورت رسمی و واقعی صورت بگیرید. بعضی از افراد برای دریافت تابعیت ترکیه به فکر ازدواج صوری می افتند.  به هر حال در صورت ازدواج صوری، نمی توانند 3 تا 5 سال ازدواج خود را باطل نمایند، در غیر این صورت تابعیت برای آن ها صادر نمی شود. در صورتی صوری بودن ازدواج معلوم شود، دولت ترکیه حق تابعیت ترکیه را از فرد می گیرد. از دیدگاه دولت ترکیه، صوری بودن ازدواج تنها با هدف دریافت تابعیت این کشور می باشد که این موضوع کاملا غیر قانونی می باشد و عواقب پیش بینی نشده ای به همراه دارد.

افراد نمی توانند با شهروندانی که از طریق پناهندگی به این کشور آمدند ازدواج کنند.

مسئله ای دیگر که کمی نا مفهوم می باشد این است که افراد تا مدت زمانی 3 تا 5 سال که تابعیت آن ها صادر می شود، باید بیرون کشور ترکیه باشند.

مطابق قوانین ترکیه، شهروندان ترکیه که قصد ازدواج دارند باید حداقل 18 سال داشته باشند. البته افراد زیر 18 سال نیز می توانند ازدواج نمایند اما باید اجازه نامه رسمی از پدر و مادر خود دریافت نمایند. در برخی  از موارد خاص این اجازه نامه توسط دادگاه های این کشور صادر می گردد. در هر صورت داشتن رضایت والدین شرط است اما بعد از 18 سالگی نیازی به اجازه نماه رسمی نمی باشد.

همچنین ازدواج با اقوام و آشنایان نزدیک فرد غیر ممکن و از دیدگاه دولت ترکیه غیر قانونی می باشد.

فرایند ازدواج در ترکیه

ازدواج با اتباع خارجی دارای قوانین و مقررات مختص به خود می باشد. برای افرادی که از یک کشور هستند، فرایند ازدواج توسط یکی از مسئولات سفارتخانه ترکیه انجام می شود. در مرحله اول باید یک نوبت برای ازدواج دریافت نمایید. مدارک شناسایی و دیگر مدارکی که سفارتخانه از شما در خواست می کند را با همراه خود داشته باشید. باید منتظر باشید تا نوبت شما فرا برسد، سعی کنید در زمان و تاریخ مشخص شده در نوبت در سفارتخانه حضور داشته باشید. پس از تحویل مدارک خود پرونده شما به جریان می افتد و مراحل عقد صورت می گیرد. در ادامه این بخش از مقاله برای شما لیستی از وضعیت کلی برای ازدواج در ترکیه برای شما مطرح می کنیم؛ همراه باشید.

  • رفتن به سفارتخانه ترکیه
  • تصدیق شدن مدارک لازم در وزارت امور خارجه ترکیه
  • دادن تست آزمایش خود برای هر دو نفر. گرفتن تست آزمایش خون در کلینیک ها دولتی کاملا رایگان می باشد.
  • تکمیل و امضای فرم های مربوط به ازدواج به صورت معتبر در دفتر خانه ها اسناد رسمی این کشور. گفتنی است که ترجمه رسمی پاسپورت خود را نیز باید ضمیمه این فرم ها نمایید.
  • دریافت وقت از سفارتخانه برای اجرای مراسم ازدواج. لازم به ذکر است که مراسم ازدواج در مکان های تعیین شده صورت می گیرد. در صورتی افراد تصمیم به برگزاری مراسم در مکان دیگری دارند باید هزینه رفت و آمد عاقد را کامل پرداخت نمایند.

دریافت اقامت ترکیه به روش ازدواج

یکی از مواردی که حتما باید به آن توجه نمایید، ازدواج خود را به صورت رسمی در ایرانی ثبت نمایید. از دیگر موارد مهم تعیین مبلغ مهریه می باشد. این موضوع از لحاظ شرعی نیر بر مرد واجب است و قبل جاری شدن عقد باید مقدار آن مشخص شود. مبالغ تایید شده کاملا توافقی می باشد، گفتنی است که مقدار مهریه در ترکیه به نسبت ایران کمتر است.

از آن جایی که اکثریت مردم ترکیه مسلمان هستند به تمامی موارد دینی معتقد اند و باید همه چیز مطابق فرهنگ با رعایت مسائل شرعی انجام شود.

شهروندان ترکیه به این مدل ازدواج ها، ازدواج امام نکاحی می گویند. در ادامه این بخش از مقاله به یکی سری از جزئیات دریافت اقامت ترکیه به روش ازدواج برای شما مطرح می کنیم؛ همراه ما باشید.

  • این ویزا به نام ویزای اقامت خانوادگی در ترکیه شناخته می شود.
  • یکی از شروط اساسی ثبت این ازدواج در سازمان ثبت مدنی ترکیه می باشد.
  • اشخاصی که حداقل 18 سال دارند می توانند بدون اجازه نامه رسمی از پدر و مادر خود ازدواج کنند.
  • افراد می توانند اقامت موقتی 2 سال دریافت کنند که قابل تمدید است
  • پس از گذشت مدتی فرد می تواند برای دریافت پاسپورت ترکیه اقدام نماید.
  • از شروطی فرد برای دریافت پاسپورت باید داشته باشد، اقامت حداقل سه ساله و زندگی مستمر در این سه سال در ترکیه می باشد.

اسناد و مدارک جهت ازدواج در ترکیه

در این بخش انتهایی مقاله برای شما مدارکی که باید برای ازدواج در ترکیه همراه خود داشته باشید، مطرح می کنیم

  • داشتن گذرنامه و مدارک شناسایی خود و همسرتان
  • داشتن  تعداد 6 قطعه عکس پاسپورتی
  • داشتن مدارک تجرد هر دو نفر به همراه اثبات آن؛ خانم هایی که به تازگی طلاق گرفتند باید به مدت 90 روز از طلاقشان بگذرد تا برای آن ها مدارک تجرد صادر شود. این مدارک تجرد برای هر فرد باید از سوی سفارتخانه کشور خود صادر گردد. افراد برای دریافت گواهی تجرد باید خودشان به سفارت خانه مراجعه نمایند.
  • داشتن گواهی محل تولد هر دو نفر؛ برای آن هایی که از ایران می خواهند به ترکیه بروند داشتن مدارک شناسایی کفایت می کند.
  • حداقل سنی که قانون ترکیه به افراد اجازه ازدواج می دهد، برای پسر ها از 17 سالگی و برای دختر ها از 15 سالگی به شرط اجازه نامه رسمی از پدر و مادر است.
  • اگر هر دو نفر اصالاتا خارجی می باشند باید محل دقیق اقامت خود را مشخص نمایند. همچنین باید تاریخ ورود و خروجشان به وضوح مشخص باشد.
  • داشتن مدارک سلامت از مراکز بهداشتی این کشور

نکته: تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به صورت رسمی ترجمه به زبان ترکی استانبولی شده و به همراه اصل آن ها ارائه شود.

از اینکه تا انتهای مقاله مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج با برتر مهاجر همراه بودید؛ سپاس گذاریم.

همچنین یاد آور می‌شویم در صورتی که سؤال یا ابهامی در مورد مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج می‌توانید در قسمت نظرات اعلام نمایید.

سوالات متداول مهاجرت به ترکیه از طریق ازدواج



صفحه اینستاگرام کانال تلگرام
مشاوره رایگان ویزای توریستی:021 88828391