پکیج فرم DS-260 مخصوص برندگان لاتاری
بزن بریم!
از ثبت نام لاتاری جا نمونی اینجا کلیک تا ثبت نامت کنیم

مهاجرت به لهستان

مهاجرت به لهستان تحت شرایطی خاص و از طرق مختلفی امکان پذیر است و در این سال ها افراد بسیاری از سراسر دنیا به این کشور اروپایی زیبا که واقع در حوزه شنگن و عضو اتحادیه اروپا است، مهاجرت کرده و در آن زندگی می کنند. لهستان در اروپای شرقی قرار دارد و مردم آن به زبان لهستانی صحبت می کنند و در صورتی که قصد مهاجرت به لهستان را دارید، باید به یادگیری این زبان بپردازید و تسلط کافی بر آن داشته باشید. لهستان از جمله کشورهایی است که خیلی مهاجرپذیر نیست و به سختی اقامت دائم خود را به شهروندان غیر اروپایی اعطا می کند، از این رو بهتر است قبل از هر اقدامی با وکلای مهاجرتی و یا شرکت های معتبری که در این زمینه فعالیت می کنند، مشورت نمایید چرا که مهاجرت به لهستان تحت شرایط خاصی امکان پذیر می باشد و بدون مشورت با وکیل، ممکن است نتیجه مطلوبی حاصل نشود.

 

مهاجرت به لهستان

 

شرایط مهاجرت به لهستان و اخذ اقامت

همانطور که گفته شد راه های مختلفی برای مهاجرت به لهستان وجود دارد و هر کدام از این روش ها ویزای مخصوص به خود را دارند که در حقیقت مجوز ورود متقاضیان به خاک جمهوری لهستان به شمار می رود. قوانین مهاجرت به لهستان برای شهروندان غیر اروپایی متفاوت از شهروندان اتحادیه اروپا و منطقه شنگن است و برای مثال ایرانی ها از روش هایی مانند سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار، تحصیل و یا اخذ ویزای کاری می توانند برای مهاجرت به این کشور زیبا اقدام نمایند و برای تشخیص اینکه چه روشی بهتر است باید با یک وکیل مهاجرت به لهستان مشورت کنید.

معمولا شهروندان اروپایی که بیش از یک سال در لهستان کار کرده اند به راحتی می توانند برای خود و خانواده شان اقامت 5 ساله و قابل تمدید این کشور را دریافت نمایند. شهروندان تمامی کشورهای اروپایی به غیر از انگلیس، ایرلند و سوئد برای کار کردن در این کشور باید مجوز داشته باشند و در برخی مشاغل تنها شهروندان لهستانی اجازه کار دارند، این ها را گفتیم تا راحت تر بتوانید شرایط پیچیده مهاجرت به لهستان را درک کنید، به عبارتی وقتی شهروندی از اتریش به سختی می تواند به لهستان مهاجرت کند و مشغول به کار شود، شرایط مهاجرت به لهستان برای شهروندان غیر اروپایی مانند ایرانی ها به مراتب دشوارتر و پیچیده تر خواهد بود و به همین دلیل باید با کمک یکی از شرکت های مهاجرتی معتبر اقدام به مهاجرت نمایند و اتباع خارجی برای زندگی و کار در این کشور نیاز به مجوز قانونی دارند، ولی روش هایی وجود دارد که در سال های اخیر مهاجرت به لهستان را آسان تر کرده که در این مقاله به طور مفصل به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

مهاجرت به لهستان از طریق تحصیل

تحصیل یکی از روش های آسان مهاجرت به لهستان است و بسیاری از متقاضیان، این روش را به سایر راه ها ترجیح می دهند. برای این منظور باید ویزای دانشجویی یا تحصیلی لهستان را دریافت نمایید و اخذ این نوع ویزا مستلزم داشتن مدرک دیپلم به بالا می باشد، علاوه بر این برای اخذ ویزای تحصیلی لهستان باید از یک از دانشگاه های این کشور، پذیرش دانشجویی بگیرید و لازمه اخذ پذیرش هم مدرک زبان انگلیسی و یا لهستانی می باشد، مدارک دیگر برای اخذ ویزای دانشجویی عبارتند از پاسپورت معتبر، فرم تکمیل شده درخواست ویزای تحصیلی لهستان، مدارک مالی با تاییدیه بانک مورد نظر، بیمه بهداشت و سلامت، یک قطعه عکس جدید با پشت زمینه روشن که باید تمامی این مدارک به زبان انگلیسی یا لهستانی ترجمه شده و به سفارت این کشور ارائه شود.

تحصیلات در لهستان مانند سایر کشورهای اروپایی اجباری است و افراد در سنین 6 تا 18 سال باید بالاجبار دوران تحصیل خود را سپری کنند ولی بعد از 18 سالگی هر شخصی با اراده خود تصمیم به ادامه تحصیل در دانشگاه یا کالج و یا ترک تحصیل می گیرد. تحصیل اجباری برای افرادی است که تابعیت لهستانی دارند و این تابعیت ممکن است خونی و به واسطه مهاجرت به لهستان حاصل شده باشد. افرادی که با ویزای تحصیلی به لهستان مهاجرت می کنند، می توانند در رشته ها و مقاطع مختلف مشغول به تحصیل شوند و بعد از اتمام دوران تحصیل با پیدا کردن شغلی مناسب، می توانند نسبت به اخذ اقامت دائم این کشور، اقدام نمایند، توجه داشته باشید هر شغلی منجر به اخذ اقامت دائم لهستان نمی شود و باید حتما متخصص باشید تا بتوانید حق شهروندی این کشور را دریافت کنید.

مهاجرت به لهستان از طریق کار

از آنجایی که فرصت های شغلی در لهستان زیاد نیست و این کشور اروپایی هنوز توسعه اقتصادی زیادی پیدا نکرده، روش مهاجرت به لهستان از طریق کار را خیلی توصیه نمی کنیم، اخذ ویزای کاری لهستان بسیار دشوار است پروسه طولانی و پیچیده ای دارد، از این رو اگر قصد مهاجرت به لهستان را دارید، پیشنهاد می کنیم از طریق تحصیلی ویزا بگیرید و در آنجا با پیدا کردن کاری، ویزای دانشجویی خود را تبدیل به ویزای کاری کنید.

مهاجرت به لهستان از طریق سرمایه گذاری

این روش مهاجرت به لهستان برای آن دسته افرادی مناسب است که پول و سرمایه کافی دارند و یا کارآفرینانی که دارای یک طرح توجیهی و پروژه قابل قبول و مورد تایید دولت لهستان هستند، در واقع جذب سرمایه گذاری خارجی با هدف اشتغال زایی و رشد اقتصاد کشور انجام می شود و افراد در این روش راه دشواری پیش رو دارند، چرا که علاوه بر ایجاد اشتغال در لهستان و استخدام کارمندان تبعه این کشور باید به فکر سودآوری خود نیز باشند، چون در آخر هر سال باید گزارش سود و زیان تجارت خود را ارائه دهند و اگر کار آنها منجر به سودآوری برای دولت نشده باشد، پروژه ملقی و ویزای سرمایه گذاری معلق می شود. اگر به دنبال مهاجرت به لهستان از طریق سرمایه گذاری هستید، بهترین کار، ثبت و تاسیس شرکت در این کشور است.

مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج

احتمالا اقامت لهستان از طریق ازدواج، راحت ترین روش مهاجرت به این کشور است، بدین ترتیب که یک فرد خارجی از طریق ازدواج با یک تبعه لهستانی، خیلی راحت حق شهروندی و تابعیت لهستان را می تواند دریافت نماید، البته ازدواج باید رسمی و واقعی باشد چرا که قبل از اعطای تابعیت، مصاحبه های از زوجین انجام می شود که سوالات بسیار پیچیده ای دارد و در صورتی که ازدواج غیر واقعی باشد، قادر به پاسخ نخواهند بود و آفیسر مسئول، پرونده را مختومه اعلام می کند و اقامتی در کار نخواهد بود ولی اگر ازدواج واقعی باشد و همه چیز خوب پیش برود، فرد خارجی اقامت دو ساله لهستان را دریافت می کند و برای مدت 3 سال باید با همسر لهستانی خود در این کشور زندگی کند و برای اینکه بتواند درخواست اقامت دائم و پاسپورت لهستان را بدهد، باید مشغول به کار و پرداخت مالیات شود.

مهاجرت به لهستان و اخذ اقامت این کشور از طریق ازدواج برای افرادی که در خارج از این کشور هستند، از طریق وبسایت polishforums.com/law امکان پذیر است، برای این منظور باید با ارائه مدارکی درخواست ازدواج خود با نامزد و یا همسر لهستانی را به این وبسایت ارسال نمایید، لازم به ذکر است به همراه تمامی مدارک لازم باید یک سوگند نامه نیز ارسال کنید، تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی یا سوئدی ترجمه و مورد تایید وزارت دادگستری یا سفارت لهستان شده باشد.

شرایط اخذ اقامت دائم و حق شهروندی بعد از مهاجرت به لهستان

قبل از هر چیزی لازم است بدانید، در قانون اساسی لهستان چیزی به نام تابعیت دوگانه وجود ندارد، یعنی اگر تبعه لهستان شدید باید تابعیت ایرانی خود را پس بدهید. افراد بعد از مهاجرت به لهستان برای اینکه بتوانند درخواست اقامت دائم و یا حق شهروندی این کشور را بدهند باید به مدت حداقل 3 سال زندگی و کار کنند و مدارکی دال بر قدرت پوشش دهی هزینه های زندگی را ارائه دهند، پس از اینکه این موارد توسط دولت لهستان تایید شد، برای مدت 2 تا 5 سال دیگر باید در این کشور اقامت داشته باشند تا بتوانند پاسپورت لهستانی بگیرند.

مزایا و معایب مهاجرت به لهستان

یکی از مهمترین مزایای مهاجرت به لهستان، اخذ اقامت دائم و پاسپورت این کشور است، همانطور که می دانید لهستان در منطقه شینگن قرار دارد و پاسپورت بسیار معتبری دارد و با داشتن این پاسپورت می توانید بدون ویزای تقریبا به همه کشورهای دنیا سفر کنید، همچنین با مهاجرت به لهستان از حقوق شهروندی از جمله خدمات درمانی و تحصیل رایگان برخوردار می شوید و اجازه کار تمام وقت در کل اتحادیه اروپا را خواهید داشت و می توانید به راحتی و بدون نیاز به مجوز در سایر کشورهای اروپایی به زندگی و تحصیل بپردازید. در صورت مهاجرت به لهستان می توانید اقدام به درخواست ویزای کاری آمریکا و کانادا کنید و از این طریق می توانید به راحتی اقامت آن ها را دریافت نمایید که البته در این صورت باید تابعیت لهستانی خود را پس بدهید.

معایب مهاجرت به لهستان در مقایسه با مزایای آن بسیار ناچیز است و تنها عیبی که این مهاجرت دارد، کمبود شغل در این کشور اروپایی است به طوری که بسیاری از لهستانی ها برای کار به کشورهای همسایه می روند، ولی همانطور که گفتیم با اخذ اقامت دائم و شهروندی این کشور در صورتی که کاری پیدا نکردید، می توانید به یکی از کشورهای خوب منطقه بروید و در آنجا مشغول به کار شوید.

نظر خودتان را ارسال کنید