20 درصد تخفیف ثبت نام لاتاری: dv2025

پکیج آموزش مهاجرت برتر مهاجر

میخوای مهاجرت رو یاد بگیری و بدون وکیل خودت کاراتو انجام بدی و بری ؟

پکیج ما انتخاب خوبی میتونه برات باشه

پکیج آموزش مهاجرت برتر مهاجر مشاهده پکیج

مهاجرت به استراليا

مهاجرت به استرالیا

مانند اکثر مردم ، شما ممکن است به دلایل مختلف تصمیم به انتقال به دیگر کشورها بگیرید. دلیل مهاجرت های متفاوتی وجود دارد ، باید در مورد شرایط کشور هدف و مناسب بودن آن با نیازها و اهداف خود به اندازه کافی آگاهی داشته باشید. بعضی از کشورها شرایط مطلوب تری دارند که استرالیا جزء این دسته از کشور های می باشد. آب و هوای زیبا و طبیعت بکر ، انگلیسی زبانان این منطقه و از همه مهمتر اقتصاد پر رونق و فرهنگ پذیرش مهاجر مهمترین علتی است که اتباع خارجی زیادی را به این کشور جذب می کند.

در کل راه های زیادی برای مهاجرت به استرالیا و اقامت در استرالیا هست ، اما با افزایش تعداد مهاجران در استرالیا ، اوضاع دشوارتر می شود. با این وجود هنوز امکاناتی برای افراد شایسته وجود دارد که می توانند با ارائه یک سری نیازمندی ها به راحتی به این کشور زیبا مهاجرت کنند. در اینجا چند روش معمول برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد. با ما باشید.

مهاجرت به استرالیا از روش سرمایه گذاری و کار آفرینی

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری هم اکنون راحت ترین روش برای مهاجرت به استرالیا است. برای سرمایه گذاری ، در شروع باید ویزای اقامت چهار ساله را بگیرید که به ویزای 188 استرالیا نیز معروف است. این ویزا بسته به وضعیت و سرمایه شما دارای زیر شاخه های زیادی است ، اما عموما با کمترین شرایط زیر می توانید برای ویزای کارآفرین که یکی از متداول ترین زیر شاخه های ویزا 188 است ، عمل کنید:

حداکثر 55 سال داشته باشید

  • دارایی های بیشتر از 800.000 دلار (شامل دارایی های قابل انتقال و غیر قابل انتقال)
  • گردش مالی در دو سال گذشته (فروش یا سپرده گذاری به حساب) بیشتر از500.000 دلار؛
  • توانایی ثابت کردن کارفرما یا مشاغل خود اشتغالی در ایران در دو سال مالی تمام.

تذکر: برای تغییر دلار استرالیا به ریال ، از نرخ ارز دولتی استفاده کنید.

با استفاده از این شرایط ، می توانید برای ویزا اقدام کنید و اسناد پیوند یافته از جمله قیمت املاک و مستغلات ، صورتهای مالی ، برنامه تجاری و غیره را انتقال دهید. با رسیدگی سرویس مهاجرتی استرالیا می توانید این ویزا را برای خود و خانواده اخذ نمایید.

بعد از وارد شدن به استرالیا ، شما باید طرح ریزی و راه اندازی یک تجارت و یا تاسیس شرکت در استرالیا انجام دهید. تحت شرایط ذکر شده در پایین ، به سادگی می توانید با ویزای 888 اقامت دائم را برای شما و تمام اعضای خانواده خود بدست آورید:

  • سرمایه گذاری در استرالیا بیش از 200،000 دلار در تجارت.
  • دو سال فعالیت تجاری؛
  • سالانه مبلغ بیشتر از 300.000 دلار فعالیت تجاری

مهاجرت به استرالیا از روش دانش و تجربه کاری

اگر دانش و تجربه کاری در زمینه ای دارید مهاجرت به استرالیا می تواند انتخاب خوبی باشد. این کشور دارای اقتصاد پرقدرت می باشد که هر روز به پیشرفت خود ادامه می دهد. افرادی که در رشته های پرطرفدار تحصیل کردند و تجربه ای در آن زمینه دارند می تواند برای اخذا ویزای خود اقدامات لازم را انجام دهند.
برای نمونه

ویزای 186 برای افرادی می باشد که یک شهروند استرالیایی به عنوان کارفرما به آن ها کمک کند و در اصطلاح اسپانسر آن شخص می شود تا بتواند به راحتی اقامت دائمی کشور استرالیا را دریافت نماید.

ویزای 189 برای کسانی است که قصد دارند با استقلال تمام و با تکیه بر دانش و مهارتشان به استرالیا مهاجرت نمایند. در این صورت شخص باید بتواند حداقل 65 امتیاز برای خود جمع کند. حالا این امتیاز دهی به چه صورت می باشد؟ این امتیاز دهی بر اساس سابقه کاری ، سن ، تحصیل ، مقدار مهارت زبان و … هر شخص می باشد. گفتی است که در صورت داشتن اسپانسر می توانید 5 امتیاز دریافت نمایید. در صورتی شخص بخواهد برای خود اسپانسری اختیار کنند باید برای دریافت ویزای 190 اقدامات لازم را انجام دهند.

افراد اگر بتوانند اسپانسری که از آشنایان باشد و در ایالت کم جمعیت استرالیا زندگی کند داشته باشد می توانند مثل آب خوردن 10 امتیاز دریافت نمایند. در این حالت برای افراد وایزای 491 صادر می شود. این ویزا از مدل ویزاهای موقت می باشد که افراد می توانند تنها چهار سال با آن اقامت داشته باشند. راهکار برای تبدیل کردن آن به اقامت دائمی چیست؟ شما می توانید بعد از دوسال اقامت در ایالاتی که جمعیت آنان زیاد نباشد برای دریافت اقامت دائم خود اقدامات مربوطه را انجام دهید.

در سال های اخیر مقامات استرالیایی برای کنترل پراکندکی جمعیت مهاجران را به سمت ایالت هایی هدایت می کنند که جمعیت کمتری دارند. برای اجرایی شدن این استراتژیک، ویزا های 491 و 187 را برای اتباع خارجی راحت تر صادر می نمایند به شرط آن که فرد در ایالت های کم جمعیت قصد اقامت داشته باشد.

حالا برای دریافت ویزای 187 چه شرطی لازمه؟ افرای اگر موفق به یافتن کارفرما در ایالاتی با جمعیت پایین شوند برای آن ها این ویزا صادر می گردد که می توانند اقامت دائم خود را دریافت نمایند. البته در این ویزا باید شایستگی خود را برای موقعیت شغلی فعلی ثابت کنند.

ویزای 476 برای اشخاصی می باشد که در رشته های فنی مهندسی تحصیل کردند. البته مدرک آن ها باید از دانشگاه های بین المللی تهران و امیرکبیر صادر شده باشد. با اخذ این ویزا تنها می توانید به مدت یک سال و نیم اقامت داشته باشند. طی این مدت بایید تلاش کنید که امتیازات لازم را دریافت نموده و از طریق ویزا های دیگر اقدام به اخذ اقامت های دائمی داشته باشند. برای اینکه بعد از 1.5 سال بتوانید به سادگی اقامت دائم دریافت نمایید باید به دنبال اسپانسر و سوابق کاری باشید. توجه نمایید برای اینکه شانس خود را برای اخذ اقامت دائم بالا ببرید باید هنگام وارد کردن اطلاعات در فرم مربوطه ، از صحت و درستی اصلاعات اطمینان داشته باشید. افراد زیادی بودند که تمامی شروط را داشتند و امتیازات لازم را برای دریافت ویزا داشتند اما به دلیل نا آگهی اطلاعات خود را به اشتباه وارد نمودند. پیشنهاد برتر مهاجر در خصوص به شما دوست عزیز این است که حتما حتما با یک وکیل مهاجرتی هماهنگ باشید.

 مهاجرت به استرالیا از روش آشنایان

مقامات استرالیا برای جمعیت خانواده و اینکه کنار هم بودن فرزند با پدر و مادر توجه بالایی دارد. شما نیز در صورتی که تصمیم به مهاجرت خانوادگی دارید می توانید با سه راه مهاجرت موفق به استرالیا داشته باشید.

ویزای فرزندان: در این نوع ویزا اشخاصی که تونسته اند اقامت دائم استرالیا را دریافت نمایند می توانند فرزندان خود را به راحتی با خود همراه نمایند.

ویزای والدین: در این مدل از ویزا افرادی که قصد دارند پدر و مادر خود را با خود همراه کنند می توانند تقاضای این ویزا را بدهند.

ویزای ازدواج: در این ویزا باید همسر یا نامزدتان اقامت دائم استرالیا را داشته باشند. در این حالت باید بتوانید به دولت استرالیا ثابت نمایید که شما دو نفر نامزد یا با هم ازدواج نموده اید. گفتنی است برای شروع به شما اقامت موقت می دهد که برای ازدواج 24 ماه و برای نامزدی 9 ماه می باشد. شما می توانید پس اتمام مهلت ذکر شده اقدامات لازم را برای دریافت اقامت دائم انجام دهید.

در نهایت برای دریافت اقامت دائم در ویزای خانواده نمره زبان انگلیسی خوبی داشته باشید و همچنین از پس مخارج زندگی خود به راحتی بر آیید.

مهاجرت به استرالیا از روش بازنشستگی

اگر شما نیز جزء بازنشستگان عزیز هستید و قصد دارید دوران بازنشستگی خود را در کشور استرالیا بگذرانید در صورت داشتن شرایط می توانید به این کشور مهاجرت نمایید. این ویزا برای افرادی که حداقل 55 سال سن دارند صادر می گردد. از نکات مهم این است که بتوانید مخارج زندگی خود را پشتیبانی نمایید. همچنین باید به یک نفر مانند همسرتان وابستگی داشته باشید. گفتنی است که این ویزا برای اقامت موقت صادر می گردد اما می توانید بعد از اتمام اعتبار به سادگی آن را تمدید نمایید. از مواردی که باید به آن توجه نمایید سرمایه گذاری در این نوع ویزا می باشد. متاسفانه در حال حاضر که این نوشته در حال تالیف است در سیاست های استرالیا این ویزا برای ایرانیان صادر نمی گردد. گفتنی است که این مورد در حال بررسی توسط مقامات استرالیایی است و امکان تغییرات آن در آینده می باشد.

مهاجرت از روش تحصیلات به استرالیا

به طور کلی حدود 50 دانشگاه با رتبه های عالی در کل جهان وجود دارد که 10 درصد این دانشگاه ها در کشور استرالیا می باشند. طبق اطلاعات تایید شده رتبه 3 در پر طرفدار ترین دانشگاه های دنیا در این کشور ثبت شده و سالانه دانشجویان زیادی به این کشور مهاجرت می نمایند. این ویزا به صورت موقتی برای افرادی صادر می گردد و اعتبار آن تا پایان تحصیلات شخص می باشد. قابل ذکر است برای دریافت ویزای تحصیلی باید قبل از شروع دانشگاه اقدام نمایید در غیر این صورت به مشکلات جدی بر خواهید خورد. اگر قصد این را دارید که بعد از پایان دوره تحصیل در استرالیا اقامت نمایید باید بلافاصه برای خود کاری پیدا کرده و برای ویزای کاری اقدام نمایید که این کار باعث صدور اقامت دائم در این کشور می شود.

تنها کافیست در یکی از دانشگاه های استرالیا قبول شوید. بعد ازقبولی می توانید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام نمایید. لازم به ذکر است اگر دانشگاه از شما حمایت مالی نداشته باشد باید خود از پس مخارج زندگی بر آیید. البته بعد از مهاجرت می توانید در شغلی به صورت پاره وقت مشغول به کار شوید.

مخارج سفر به استرالیا

ردیف اول مخارج مهاجرت به استرالیا مرتبط با تقاضای ویزا و جمع آوری اسناد مربوطه می باشد. ردیف دوم این مخارج به زندگی ، تحصیل و کار مرتبط می باشد. مخارج روزمرگی در استرالیا نسباتا زیاد می باشد ولی نسبت به امکانات رفاهی و درآمد های این کشور خارج قابل قبول می باشد. درآمد افراد وابسته به مقدار دانش و تجربه و ایالت مقصد که می خواهند به آن مهاجرت نمایند می باشد. طبق سر شماری های انجام شده هر شخص در سال چیزی حدود 70 تا 90 هزار دلار می باشد.

و اما مخارج هر فردی که در استرالیا زندگی می نماید و هیچ خرج اضافه بر روزمرگی نداشته باشد چیزی حدود 2800 دلار در ماه می باشد. این مخارج برای یک زوج تقریبا 4100 دلار می باشد. برای اینکه بخواهید این هزینه ها را به طور دقیق تر پیدا کنید وب سایت هایی هستند که این مخارج را برای شما با دقت و صحت کامل مطرح می نمایند. این هزینه های را اگر بخواهیم به صورت جز به جز براتان مطرح نماییم، برای مثال هزینه مسکن که کاملا بستگی به محله و ایالت مورد نظر دارد چیزی حدود 1200 تا 3200 دلا در ماه می باشد. مخارج انواع قبض ها به طور کلی تقریبا1200 دلار در ماه می باشد. هزینه های مصرفی مانند گوشت، نان، شیر، ماکارونی و … از حداقل 400 دلار در ماه شروع می شود. دیگر هزینه مثل پوشاک تماما بستگی به خود شخص دارد و هیچ مبلغ مشخصی برایش مشخص نشده است.

دانشجویی که بورسیه دارد از دانشگاه پشتیبانی می شود اما دانشجویی که این امتیاز را نداشته باشد باید همراه با مخارج تحصیلات، مخارج اقامت خود را نیز پرداخت نماید. تعرفه های  اقامت برای دانشجویی که بخواهد از طرف دانشگاه اقامتی داشته باشد حداقل از 1000 دلار در ماه می باشد و در غیر این صورت تعرفه های طبق موارد ذکر شده در بالا می باشد.

افرادی که بتوانند در استرالیا اقامت دائم دریافت نمایند دیگر نیاز ندارند که مخارج بهداشتی و درمانی را پرداخت نمایند و تمامی این مخارج به عهده دولت استرالیا می باشد.

نظر خودتان را ارسال کنید