پکیج فرم DS-260 مخصوص برندگان لاتاری
بزن بریم!
از ثبت نام لاتاری جا نمونی اینجا کلیک تا ثبت نامت کنیم

مهاجرت به پاراگوئه

مهاجرت به پاراگوئه

کشور پاراگوئه واقع در آمریکای جنوبی بوده و پایتخت آن آسونسیون است. پاراگوئه بیش از ۷ میلیون نفر جمعیت دارد و مساحت آن ۴۰۶.۷۵۲ کیلومترمربع است. زبان رسمی پاراگوئه اسپانیایی و گوارانی است. پاراگوئه دارای مرز مشترک با کشورهای برزیل، بولیوی و آرژانتین است. این کشور از شمال شرق و شرق با کشور برزیل، از جنوب و جنوب غربی با کشور آرژانتین و از شمال غربی با بولیوی همسایه است.

 

مهاجرت به پاراگوئه

 

مهاجرت بدلیل قوانین نسبتا ساده خود مورد توجه متقاضیان زیادی قرار گرفته است. کشور پاراگوئه از آب و هوای نیمه استوایی و معتدل برخوردار است، بطوریکه در قسمتهای شرقی کشور شاهد باران های زیاد و آب و هوای مرطوب بوده و در قسمتهای غربی آب و هوای خشک دیده می شود. رودخانه پاراگوئه از میان این کشور عبور کرده و آب و هوای مطلوبی را به وجود می آورد. کشور پاراگوئه سالها مستعمره پادشاهی اسپانیا بوده و فرهنگ و سنت های اسپانیایی در آن رواج دارد. این کشور در سال ۱۸۱۱ میلادی از اسپانیا استقلال یافت. کشور پاراگوئه دارای کمبود نیروی کار بود لذا مهاجرت به پاراگوئه از طریق کار متداول است. از طرفی با توجه به رویکرد دولت در جذب سرمایه گذاری های خارجی، افراد زیادی از طریق سرمایه گذاری در بخشهای مختلف اقتصاد پاراگوئه اقدام به مهاجرت می نمایند. اقتصاد پاراگوئه بر پایه کشاورزی و دامداری است و درصد زیادی از مردم در این بخش مشغول هستند. صادرات گوشت، سویا و محصولات کشاورزی عمده محصولات صادراتی پاراگوئه را در بر می گیرند. کشور پاراگوئه با تعیین قوانین و مقررات نسبتا آسان سعی در جذب افراد خارجی دارد. کمبود نیروی کار، نیاز به سرمایه گذاری و ایجاد مزیت هایی مانند مجوز اقامت، اخذ شهروندی و پاسپورت موجب استقبال افراد خارجی از کشورهای مختلف دنیا جهت مهاجرت به پاراگوئه شده است. در ادامه به معرفی انواع روشهای مهاجرت به پاراگوئه خواهیم پرداخت.

انواع روشهای مهاجرت به پاراگوئه

مهاجرت به پاراگوئه از روش های مختلفی امکان پذیر است. کشور پاراگوئه جزو کشورهای آسان برای مهاجرت در جهان شناخته می شود. کشور پاراگوئه بدلیل هزینه های پائین زندگی، میزان مالیات کم و ثبات اقتصادی جزو کشورهای آرام و مورد توجه برای زندگی و مهاجرت است. شیوه زندگی مردم پاراگوئه سنتی بوده و خانواده در آن نقش مهمی دارد. به همین دلیل پیوندهای خانوادگی در آن به چشم می خورد. برای مهاجرت به پاراگوئه می توان از طریق نیروی کار و اخذ مجوز اقامت کاری، سرمایه گذاری، ازدواج و تحصیل اقدام نمود. در ادامه مطلب به بررسی روشهای مختلف مهاجرت می پردازیم.

مزایا و معایب مهاجرت به پاراگوئه

کشور پاراگوئه یک کشور در حال توسعه محسوب می شود. با توجه به قوانین و مقررات ساده، همه ساله افراد زیادی از کشورهای مختلف جهت مهاجرت به پاراگوئه اقدام می کنند. مهاجرت و اخذ اقامت پاراگوئه دارای مزیت ها و معایبی است. از جمله مزایای مهاجرت به کشور پاراگوئه می توان به هزینه های پائین زندگی، قوانین ساده و آسان جهت اخذ اقامت، وجود پتانسیل های کاری و سرمایه گذاری مختلف در پاراگوئه، امکانات مناسب بهداشتی و درمانی و آب و هوای مناسب آن اشاره نمود. در مقابل کشور پاراگوئه همانند هر کشور دیگری دارای معایبی است که باید در نظر گرفته شود. از معایب مهاجرت به پاراگوئه می توان قدرت خرید پائین مردم، فساد، آلودگی هوای شهرها و ترافیک خیابانها اشاره کرد. تمرکز جمعیت شهری در مناطق شرقی و نزدیک پایتخت موجب ترافیک و آلودگی این مناطق شده است. این در صورتی است که مناطق غربی کشور از تراکم پائین برخوردار بوده و خالی از سکنه است.

مهاجرت به پاراگوئه از طریق کار

یکی از متداول ترین روش های مهاجرت به پاراگوئه از طریق نیروی کار است. کشور پاراگوئه در صنایع کشاورزی و دامداری با کمبود نیروی کار مواجه است. از طرفی پروژه های تولید نیروی برق در نیروگاه های آبی این کشور نیازمند متخصصان و کارگران ماهر و با تجربه است. پاراگوئه دارای دو سد بر روی رودخانه پارانا است که سد ایتایپو دومین سد بزرگ جهان از نظر تولید برق است. پروژه های تولید برق در کشور پاراگوئه نیاز به نیروی متخصص و ماهر است که در بسیاری موارد از متخصصان کشورهای دیگر تامین می شود. مهاجرت به پاراگوئه با توجه به ظرفیت های موجود در این کشور یکی از ساده ترین روشهای اخذ اقامت پاراگوئه است. در صورت داشتن پیشنهاد کار از سوی کارفرما می توان اقدام به اخذ ویزای کار پاراگوئه نمود. طول مدت ویزا معمولا یکساله بوده و در سالهای بعد در صورت ادامه قرارداد قابل تمدید است.

مهاجرت به پاراگوئه از طریق سرمایه گذاری

یکی دیگر از روشهای مهاجرت به پاراگوئه از طریق سرمایه گذاری است. کشور پاراگوئه روشهای مختلفی را برای سرمایه گذاری افراد خارجی در نظر می گیرد. یکی از ساده ترین روشها افتتاح حساب در یکی از بانکهای پاراگوئه می باشد و متقاضیان با ایجاد سپرده بانکی به مبلغ حدود ۵۰۰۰ دلار آمریکا می توانند مجوز اقامت موقت پاراگوئه را بدست آورند. این مبلغ غیر قابل برداشت بوده و به عنوان تضمین در بانک خواهد ماند و لیکن سود ان قابل برداشت است. متقاضیان مهاجرت به پاراگوئه از طریق سرمایه گذاری می توانند با ثبت شرکت در پاراگوئه با حداقل سرمایه ۲۷.۰۰۰ دلار آمریکا علاوه بر تجارت اقدام به اخذ مجوز اقامت پاراگوئه نمایند. از آنجائیکه کشور پاراگوئه یک کشور آرام و با آب و هوای معتدل است، افراد زیادی تمایل دارند که دوران بازنشستگی خود را در این کشور سپری نمایند. برای اخذ ویزای بازنشستگی باید مدارکی دال بر حقوق بازنشستگی ماهیانه حداقل ۱.۳۰۰ دلار آمریکا به دولت پاراگوئه ارائه شود. سایر روشهای سرمایه گذاری برای اخذ مهاجرت مانند خرید ملک که در سایر کشورهای دنیا معمول است در پاراگوئه وجود ندارد. دلیل این امر نیز بالا بودن قیمت املاک و مستغلات در پاراگوئه است که بر حسب دلار تعیین شده و معمولا خارج از قدرت خرید مردم است. کشور پاراگوئه با وضع قوانین سرمایه گذاری آسان سعی در جذب سرمایه متقاضیان خارجی دارد، لذا مهاجرت به پاراگوئه از طریق سرمایه گذاری یکی از روشهای آسان مهاجرت در دنیا محسوب می شود.

مهاجرت به پاراگوئه از طریق ازدواج

یکی از روشهای مهاجرت به پاراگوئه و اخذ اقامت آن از طریق ازدواج است. طبق قوانین موجود هر فردی که تبعه پاراگوئه باشد در صورتیکه با یک فرد خارجی ازدواج کند می تواند مجوز اقامت این کشور را کسب کند. مدارک و مستندات مربوط به ازوداج باید به تائید سفارت پاراگوئه رسیده و فرمهای مربوطه تکمیل گردد. پس از انجام بررسی های لازم و اثبات صحت موضوع، مجوز اقامت برای فرد خارجی صادر می شود.

 

مهاجرت به پاراگوئه از طریق تحصیل

مهاجرت به پاراگوئه از طریق تحصیل یکی دیگر از روشهای اخذ اقامت موقت این کشور است. زبان تدریس و رسمی کشور پاراگوئه اسپانیایی است لذا متقاضیان باید به زبان اسپانیایی تسلط کافی داشته باشند. از طرفی با توجه به بررسی سطح دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور پاراگوئه توصیه می شود سایر دانشگاه های اروپایی، آسیایی و حتی آمریکای جنوبی را برای تحصیل در نظر بگیرید. با اینحال چنانچه تمایل به اخذ اقامت و مهاجرت به پاراگوئه از طریق تحصیلی را دارید، می توانید برای دانشگاه های پاراگوئه درخواست ارسال نمائید. مجوز اقامت موقت معمولا یکساله بوده و در سالهای بعد قابل تمدید است. در پایان مدت تحصیل نیز می توان با تغییر ویزای تحصیلی به ویزای کاری  یا سرمایه گذاری مقدمات اقامت دائم و مهاجرت به پاراگوئه را فراهم نمود.

مهاجرت به پاراگوئه از طریق تولد

یکی از روش های مهاجرت به پاراگوئه از طریق تولد است. کشور پاراگوئه تابع قانون خاک است. بدین ترتیب هر نوزادی که در کشور پاراگوئه متولد شود، طبق قوانین می تواند تابعیت این کشور را کسب کند. افراد خارجی که در کشور پاراگوئه نوزاد خود را بدنیا می آورند می توانند تابعیت پاراگوئه را بر فرزند خود اخذ کنند. در همین راستا چنانچه والدینی که تابعیت پاراگوئه را دارند، فرزند خود را خارج از پاراگوئه بدنیا آورند، می توانند با تکمیل فرمهای مربوطه نسبت به اخذ تابعیت برای فرزند خود اقدام نمایند.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای پاراگوئه

متقاضیان مهاجرت به پاراگوئه برای اخذ ویزای پاراگوئه نیاز به ارائه مدارک مورد نیاز سفارت دارند. کشور پاراگوئه در ایران دارای سفارت نبوده لذا متقاضیان ایرانی اخذ ویزای پاراگوئه می توانند به کشورهای همجوار مراجعه نمایند. کشور قطر نزدیکترین سفارت پاراگوئه به ایران را دارد. متقاضیان اخذ ویزای پاراگوئه با در دست داشتن مدارکی مانند گذرنامه معتبر و دارای حداقل شش ماه اعتبار، عکس رنگی، مدارک و مستنداتی مانند پیشنهاد شغلی از کارفرمای پاراگوئه ای (در صورت مهاجرت به پاراگوئه از طریق کار)، نامه پذیرش دانشگاه ( اخذ ویزای تحصیلی)، مدارک مربوط به سرمایه گذاری (ثبت شرکت، افتتاح حساب سپرده بانکی و یا مدارک بازنشستگی)، نامه تمکن مالی به همراه پرینت حساب ۳ ماهه متقاضی، فرم ویزای تکمیل شده، بلیط رفت و برگشت و سایر مدارک و اطلاعات هویتی به سفارت مراجعه می کنند. نکته مهم در اخذ اقامت دائم و شهروندی پاراگوئه این است که متقاضیان با تمدید مجوز اقامت موقت خود به مدت سه سال و سکونت در پاراگوئه به مدت حداقل شش ماه به ازای هر سال می توانند اقامت دائم پاراگوئه را بدست آورند. بدین ترتیب مهاجرت به پاراگوئه به عنوان یکی از آسانترین روشهای مهاجرت در دنیا محسوب می شود. پس از اخذ شهروندی و پاسپورت پاراگوئه، افراد می توانند از امتیازاتی مانند سفر بدون نیاز به ویزا به کشورهای آمریکای جنوبی، اتحادیه اروپا، انگلیس و کانادا برخوردار شوند.

 

دیدگاه های این مطلب

  1. نویسنده دیدگاه: احمدی
    2020-04-15

    درود برشما.بنده مهندس کشاورزی هستم.امکان مهاجرت از طریق کاری برای بنده چگونه است.متشکرم
  2. نویسنده دیدگاه: احمدی
    2020-04-15

    با تشکر از توضیحات شما در باره کشور پاراگوئه، اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید برای مهاجرت از طریق کاری.بنده مهندس کشاورزی هستم.تشکر
    • نویسنده دیدگاه: جواد ذوالقدر
      2020-04-22

      میتونید تماس بگیرید با توجه به شرایطتتون شاید بتونیم افر خوبی پیشنهاد بدیم

نظر خودتان را ارسال کنید