20 درصد تخفیف ثبت نام لاتاری: dv2025

مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

در مقاله مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی از برتر مهاجر، ابتدا در مورد نحوه توزیع پناهندگان در شهر های آلمان و سابقه پناهندگی فرد را مطرح می کنیم. سپس به شرایط و نحوه گرفتن پناهندگی که شامل دو بخش می باشد خواهیم پرداخت. همچنین در انتهای  این مقاله تغییرات در قوانین و اخبار پناهندگی در سال 2019 خواهیم پرداخت. همچنین در صورت داشتن هرگونه سؤال در مورد مقاله مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی می توانید در بخش نظرات مطرح نمایید. همراه ما باشید.

تذکر: مجموعه برتر مهاجر قصد ندارد کاربران را به درخواست پناهندگی در آلمان یا سایر کشورها ترغیب کند. پناهندگی در هر کشوری عوارض زیادی دارد و مشکلات زیادی را برای خود ایجاد می کند ، از جمله تداخلات روحی ، ناهنجاری اجتماعی و غیره. بنابراین ، به ایرانی های عزیز پیشنهاد می کنیم که پناهندگی را به عنوان انتخاب مهاجرت به هیچ وجه در نظر نگیرند و در صورت قصد مهاجرت ، راه های دیگری را برای این جابه جایی انتخاب کنند. فقط مقصود ما در ایجاد این صفحه بازگو کردن قوانین بین المللی و ملی در مورد پناهجویان است.

تعداد تقاضای پناهندگی در آلمان در سالهای اخیر به شدت افزایش یافته است. اما زندگی یک پناهنده بعد از ورود به آلمان چگونه به نظر می رسد و برای پذیرش یا رد درخواست وی چه اقداماتی باید انجام دهد؟

براساس این قانون

پناهندگان باید طبق ساکنان 16 کشور آلمان تقسیم شوند ، اگر تعداد ساکنان ایالتی بیشتر باشد ، باید تعداد پناهجویان به همان نسبت باشد. در بعضی از موارد ، توزیع پناهجویان به ظرفیت محل زندگی و کشور محل تولد بستگی دارد.

پناهجویان آلمانی ابتدا باید در اداره کنترل مرزها ، اداره پلیس یا سایر آژانس های مرتبط تقاضا پناهندگی کنند. سپس پناهجو به یک محل اقامت موقت پناهنده جا به جا می شود و سپس ایالت و شهری که برای آن ارسال می شود مشخص خواهد شد.

اما پس از اظهار پناهندگی ، سوابق شخص و خانواده اش در پرونده دوبلین سوم رسیدگی می شود. این روند که معمولاً توسط پلیس آلمان مورد تحقیق قرار می گیرد ، بدین معنی است که این فرد اتباع سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیست یا قبلاً در این کشورها پناهندگی اظهار نکرده است. در صورت اثبات غیرقانونی (به عنوان مثال ، اگر اثر انگشت وی در پرونده های کشور دیگری یافت شود یا حاوی سکه ، اسکناس ، بلیط قطار یا چیزهای مشابه مربوط به کشورهای اتحادیه اروپا باشد) ، پلیس فرد را به همان کشور تبعید می کند
اگر متقاضی این بخش از امتحان را تکمیل کند ، وارد فراینده پناهجویی در آلمان خواهد شد.

سال 1951

آلمان یکی از کشورهایی است که کنوانسیون پناهندگان در سال 1951 را امضا کرد و یکی از کشورهایی بود که سالانه تعداد زیادی پناهنده را می پذیرد. البته این بدان معنا نیست که هنوز هیچ یک از درخواست های پناهندگی رد نشده است ، اما در سال های اخیر بسیاری از آنها اخراج شده اند.

بدبختانه در سالهای گذشته ، قاچاقچیان انسان توانسته اند با ادعا های کذب ، جوانان بسیاری را که می خواهند به آلمان یا کشورهای دیگر اروپایی مهاجرت کنند ، فریب دهند و در بسیاری موارد ، نه تنها این پناهندگان نتوانسته اند به کشور مورد نظر (مانند آلمان) برسند ، بلکه زندگی آنها در معرض خطر افتاده است ، اما حتی بسیاری از پناهجویانی که وارد کشور مورد نظر شدند در نهایت نتوانستند پناهندگی بگیرند.

روند اساسی پناهندگی در آلمان شامل دو بخش است:

اولین بخش

محل اقامت موقت به طور معمول یک ساختمان بزرگ و با حمایت عالی است که دارای یک ایستگاه پلیس ، مطب پزشکی ، اتاق غذاخوری و اتاق های خواب بزرگ است. هر پناهنده حدود 6.5 متر مربع از فضای شخصی در این اقامتگاه ها داشته باشد.

در این اقامتگاه ها ، اطلاعات اولیه شخصی درباره پناهجو جمع می شود و عکس و اثر انگشت وی در سیستم ثبت می شود. (معمولاً برای ثبت این اطلاعات به پناهندگان زیر 14 سال نیازی نیست.) سپس اثر انگشت به دادگاه جنایی فدرال آلمان ارسال می شود تا مشخص شود آیا پناهجو در یک کشور اروپایی دیگر درخواست پناهندگی داده است یا نه. پناهجو باید هنگام ارائه درخواست پناهندگی در محل سکونت حضور داشته باشد و به عنوان مثال نتواند از طریق نامه برای ارسال اسناد استفاده کند تا روند پناهندگی را آغاز کند.

در این اقامتگاه ها ، کارمندان اداره مهاجرت و پناهندگان آلمان از پناهجویان سؤال می کنند که چرا کشور مبدا خود را ترک کرده اند و اگر پناهجو قادر به صحبت با آلمانی نیست ، مترجم (که ممکن است مرد یا زن باشد) برای ترجمه بیانیه وجود دارد. ممکن است در این بخش سوال های دیگری پرسیده شود ، مانند مکانی که شخص و خانواده وی در آن سکونت دارند و زبانهایی که او در آن صحبت می کند. قرار داد این سؤال و جواب سرانجام تهیه و تصمیم گرفته شد که آیا پرونده متقاضیان را برای متقاضی باز کند. (با این حال ، قبل از این مصاحبه ، پناهجو آلمانی باید کلیه اسناد لازم را با خود داشته باشد ، از جمله دعوت نامه برای تعیین محدودیت زمانی صادر شده توسط اداره مهاجرت و پناهندگان آلمان و مدارك ورود به این کشور.)

پس از تقاضا پناهندگی ، درخواست پناهندگی رسمی ارائه می شود ، تا زمانی که وضعیت وی مشخص شود ، مجوز اقامت موقت برای وی صادر می شود.

اما ، تا وقتی که تقاضای پناهندگی قبول نشود ، آنها اجازه کار در آلمان و سایر امور از جمله حق بیمه را ندارند.

دومین بخش

بخش دوم برای افرادی که تقاضای پناهندگی پذیرفته شده و پرونده های باز شده به سیستم رایانه ای که کدام شهر را برای چه کسی به پناهجویان انتخاب می کند بستگی دارد. سپس پناهجو را در خانه های گروهی در شهر که توسط سیستم مشخص می شود ، مستقر می کنند. بسیاری از متقاضیان می خواهند در شهری یا ایالت زندگی کنند که اقوام یا دوستانشان هستن. در این موارد ، فقط افراد زیر سن قانونی یا کسانی که همسرانشان در آن ایالت سکونت دارند ، به آنها پاسخ مثبت می دهند.

از شروع امسال پناهجویان مجوز سفر به کل آلمان را دارند. تا آن زمان ، این افراد فقط می توانستند در شهرک خود مسافرت کنند.

در این بخش پناهجو مجاز به کار است اما شانس یافتن کار بسیار کم است. افراد بیکار ماهانه 352 یورو برای حداکثر مدت 15 ماه حقوق دریافت می کنند. آژانسهای دولتی همچنین هزینه های مسکن و گرمایشی را در شهر پرداخت می کنند.

در همین حال ، کمک های مالی دیگری می تواند به پناهجو ارائه شود ، که از طریق دولت ایالتی نیست بلکه توسط دولت فدرال آلمان تأمین می شود.

زمان بر شدن تقاضای پناهندگی

تقاضای پناهندگی بیشتر از سه ماه طول نمی کشد ، اما معمولاً بیشتر از این ، حتی گاهی حتی یک سال یا بیشتر طول می کشد. مقامات می گویند یکی از مهمترین دلایل طولانی بودن مراحل درخواست ، افزایش تعداد تقاضای پناهندگی در آلمان در سالهای اخیر است.

جواب پایانی در باره قبول یا عدم قبول تقاضای پناهندگی ، همیشه به صورت کتبی به پناهجو ارائه می شود. پس از این مدت ، پرونده دوباره بررسی خواهد شد. (به خصوص با بیشتر شدن تعداد پناهجویان از خاورمیانه و شمال آفریقا به اروپا که بسیاری از آنها عازم آلمان هستند)

رد درخواست پناهجویان و راه ماندن در آلمان

پناهجویانی که نتوانسته اند پناهندگی آلمانی را بدست آورند می توانند با راه های متفاوتی در آلمان بمانند. یکی از این راه ها ، پشت سر گذاشتن دوره های فنی حرفه ای به نام Ausbildung به همراه یادگیری آلمانی است. این دوره ها در کانون هایی برگزار می شود که دوره های فنی به مدت یک تا سه سال در رشته های متفاوتی برای درخواست کنندگان بر پا می شود و آن ها آماده ورود به بازار کار آلمان هستند.

به پناهجویان پیشنهاد می شود که از آغاز ورود به آلمان در این دوره ها ثبت نام کنند و در آن شرکت کنند تا در صورت رد درخواست پناهندگی آنها در آلمان به دلیل درخواست خود ، بتوانند با گذراندن این دوره ها ، در آلمان کار کنند. وی پس از گذراندن این دوره ها می تواند اقامت موقت در آلمان را به دست آورد. برای این کار ، شما باید به زبان آلمانی مسلط باشید. در این حالت ، حتی اگر درخواست پناهندگی شما در آلمان رد شود ، می توانید تقاضای Ausbildungsduldung کنید ، و پس از پشت سر گذاشتن این دوره ها ، اجازه اقامت موقت دو ساله در آلمان اخذ خواهید کرد. این قانون 3 + 2 نامیده می شود (یعنی 3 سال در آوسبیل دونگ بگذرید و سپس اخذ اجازه اقامت موقت به مدت دو سال در آلمان).

خبرهای 2019 برای پناهندگی در آلمان

به دلیل تعداد زیاد تقاضای پناهندگی به آلمان ، پذیرش مردم دشوارتر شد و اعزام پناهجویان از آلمان افزایش یافت. طبق مقررات جدید ، افرادی که تقاضای آنها برای پناهندگی قبول نمی شود ، باید هرچه سریعتر از کشور خارج شوند (طبق قوانین قبلی ، این افراد سه ماه وقت داشتند). در عوض ، کسانی که با درخواست آنها موافقت کردند اما نتوانستند بی تهدیدی خود را به جامعه آلمان و دولت آلمان اثبات کنند ، باید یک ردیاب الکترونیکی داشته باشند که به مچ پا آنها متصل باشد.

آخرین اخبار منتشر شده در فوریه 2018 همچنین نشان داد که تعداد پناهجویان در ژانویه 2018 در مقایسه با دسامبر سال گذشته حدود 6٪ کاهش یافته است ، زیرا حدود 5.200 پناهجوی جدید در ژانویه از سوریه ، عراق ، نیجریه و ترکیه به آلمان رسیده اند. درخواست 39.2٪ از آنها تأیید نشده و پرونده آنها رد شد.

از اینکه تا انتهای مقاله مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی با برتر مهاجر همراه بودید؛ سپاس گذاریم.

همچنین یاد آور می‌شویم در صورتی که سؤال یا ابهامی در مورد مقاله مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی می‌توانید در قسمت نظرات اعلام نمایید.

سوالات متداول مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی



صفحه اینستاگرام کانال تلگرام
مشاوره رایگان ویزای توریستی:021 88828391