20 درصد تخفیف ثبت نام لاتاری: dv2025

شرح وظایف سفارت

یکی از مهمترین مراحلی که در روند اپلای یا مهاجرت تحصیلی و یا مهاجرت از طرق دیگر باید طی شود، مراجعه به سفارت آن کشور و تایید شدن مدارک و همچنین صدور ویزا است. اما این وقت سفارت به دو صورت می تواند تعیین شود. برخی سفارت ها همچون سفارت آلمان این وقت را به صورت اینترنتی برای هر نفر تعیین می کنند و در زمان های شلوغی دیده شده که حتی برای گرفتن یک وقت سفارت یک شخص باید یکسال منتظر بماند. برخی از سفارت های دیگر این وقت را به صورت تلفنی یا حضوری ثبت می کنند. وظیفه حراست و امنیت سفارت بر عهده کشوری است که آن سفارت در آن قرار دارد.

شرح وظایف سفارت

از جمله افرادی که در سفارت خانه کار می کنند عبارتند از سفیر آن دولت که تقریبا همه کاره سفارت خانه است، کاردار سفارت که جانشین سفیر محسوب می شود، کارمندان سفارتخانه که با تایید سفیر یا دولت آن کشور از میان شهروندان کشور میزبان یا از دیگر کشور ها در آن کار می کنند و در نهایت پلیس دیپلمات که وظیفه حراست و امنیت آن را به عهه دارد. سفارت ها معمولا جزو خاک کشور خود محسوب می شوند و قوانین خود را دارند. اما وظایف و دستور العمل های هر سفارتخانه چه می تواند باشد. با ما در ادامه همراه باشید تا با وظایف سفارت آشنا شوید.

روند مصاحبه در سفارت

شرح وظایف سفارت1

Young businesswoman in job interview

همانطور که در بخش قبل ذکر شد، مهمترین وظیفه یک سفارتخانه صدور ویزا برای افراد متقاضی است. اما برای درخواست صدور ویزا هر فرد به صورت حضوری باید در سفارت آن کشور حضور پیدا کند و برای حضور در این ساختما باید از قبل یک وقت گرفته شود. در گذشته که اقدام برای دریافت ویزا کمتر بود، پس از درخواست وقت سفارت حداکثر یک هفته طول می کشید تا وقت مورد نظر برای شما تعیین شود. اما امروزه در کشورهایی همچون آمریکا، کانادا، بریتانیا و کشور های حوزه شینگن اگر وقت سفارت لازم داشته باشید باید حداقل یکماه منتظر آن بمانید. پس از اینکه درخواست شما ارسال شد، از طرف سفارت با شما تماس گرفته می شود و مدارک مورد نیاز و همچنین وقت مورد نظر، به شما ابلاغ می شود. معمولا برای ویزاهای کاری، تحصیلی و حتی توریستی باید انتظار یک مصاحبه از طرف سفارت را داشته باشید.

این مصاحبه شامل انگیزه رفتن به آن کشور، اگر درخواست ویزای تحصیلی داشته باشید هدف شما پس از اتمام دوره تحصیلی و بسیاری سوال دیگر که در مورد شخص شما و همچنین انگیزه های شما است، میشود. سفارت این اختیار را دارد که در صورت قانع کننده نبودن پاسخ های شما یا احتمال ایجاد خطر از طرف شما برای کشور مورد نظر، با درخواست ویزای شما موافقت نکند و در برخی موارد شما را در لیست سیاه خود قرار دهد. این مصاحبه معمولا به زبان رسمی آن کشور یا به زبان انگلیسی انجام می شود.

تعیین وقت سفارت

شرح وظایف سفارت2

از آنجایی که ایرانیان برای سفر به بسیاری از کشور ها به ویزا احتیاج دارند، این وقت سفارت برای دریافت ویزا از مهمترین مراحل مهاجرت محسوب می شود. وقت سفارت باید از طریق ایمیل یا فکس گرفته شود. پس از ارسال درخواست وقت سفارت در کمترین زمان ممکن نتیجه ان برای شما ارسال می شود و همانطور که گفته شد نباید کمتر از یکماه انتظار گرفتن وقت از سفارتخانه مورد نظر را داشته باشید. پس از مراجعه به سفارتخانه مربوطه اگر مدارک به صورت آنلاین به آن ها ارسال شده باشد فقط مرحله انگشت نگاری و مصاحبه باقی می ماند.

این نکته حائز اهمیت را در نظر داشته باشید که سفارتخانه ها بدون وقت قبلی به هیچکس پاسخ نمی دهند و برای مراجعه به این سفارت ها، مخصوصا کشور های آمریکا، کانادا و حوزه شینگن حتما باید از قبل وقت تعیین نمایید و در روز و ساعت مورد نظر به این سفارت مراجعه کنید.

مدارک مورد نیاز و هزینه های دریافت ویزا

شرح وظایف سفارت3

به طور کلی مدارک مورد نیاز مشترک برای دریافت هر نوع ویزایی عبارتند از: شناسنامه، کارت ملی، گذر نامه، گواهی عدم سوء پیشینه، دو قطعه عکس جدید با پس زمینه روشن، گردش حساب مالی و حساب بانکی با نامه و مهر تاییدیه بانک برای تایید تمکن مالی، مبلغ موجودی حساب که باید بیش از 70 میلیون تومان باشد، مدارک شغلی و تحصیلی ترجمه شده و مدارکی که ثابت کند فرد مورد نظر از نظر مالی می تواند در کشور مقصد ساپورت شود.

علاوه بر مدارک فوق که بین تمامی انواع ویزا مشترک است، هر نوع ویزا و هر کشوری ممکن است مدارک دیگری هم نیاز داشته و مدارک باید به زبان کشور مقصد تنظیم شده باشد. هزینه های دریافت ویزا هم عبارتند از تایید مدارک که بین 50 تا 70 یورو بوده و همچنین هزینه صدور ویزا که بین 100 تا 350 برای هر کشور متغیر است. این هزینه ها به صورت یورو باید پرداخت شود.

نتیجه صدور و یا عدم صدور ویزا بین 2 هفته تا 6 ماه متغیر است و این مدت زمان برای وقتی است که مدارک شما هیچ نقص یا کمبودی نداشته باشد.

شرح برنامه ها و وظایف سفارت

شرح وظایف سفارت4

سفارتخانه معمولا حافظ منافع یک کشور است و برای تامین منافع کشور خود در یک کشور میهمان قرار دارد. همچنین یکی از مهمترین وظایف سفیر یا سرکنسول مشاوره و رایزنی با کشور میزبان در مورد مسائل مختلف است. این وظایف را در کنار وظیفه صدور ویزا، تعیین وقت سفارت، وساطت های بین المللی، کمک به شهروندان مقیم کشور میزبان و بسیاری مسائل دیگر که مربوط به کشور خود یا شهروندانی می شود که در آن کشور حضور دارند.

در پایان خوب است بدانید که علاوه بر سفارتخانه، کنسولگری هر کشور هم می تواند وظایف آن را انجام دهد و معمولا اگر سفارتی در آن کشور وجود داشته باشد برای تسهیل کار های ویزا، یک کنسولگری در شهر های بزرگ دیگر هم تدارک یده می شود.

سوالات متداول شرح وظایف سفارت



صفحه اینستاگرام کانال تلگرام
مشاوره رایگان ویزای توریستی:021 88828391