پکیج فرم DS-260 مخصوص برندگان لاتاری
بزن بریم!
از ثبت نام لاتاری جا نمونی اینجا کلیک تا ثبت نامت کنیم

شغل حسابداری در ترکیه

حرفه حسابداری در ترکیه

در مقاله شغل حسابداری در ترکیه از برتر مهاجر قرار است در مورد مباحث شرایط کار حسابداران، مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کاری، هزینه ها زندگی و فرایند حسابداری در ترکیه بحث کنیم. همچنین در صورت داشتن هرگونه سؤال در مورد مقاله شغل حسابداری در ترکیه می توانید در بخش نظرات مطرح نمایید. همراه ما باشید.

در سال های اخیر نرخ مهاجرانی که به قصد تفریح به ترکیه سفر می کنند، رقم قابل توجهی است. در این بین افرادی تمایل به کار در ترکیه پیدا می کنند. پیشنهاد ما برای این افراد این است که قبل از مهاجرت کاری به ترکیه از قوانین کار و وضعیت استخدام در این کشور اطلاعاتی کسب نمایند. برای داشتن یک مهاجرت موفق و یک اقامت بدون دردسر باید به این قوانین و مقررات تسلط کامل داشته باشید تا دچار چالش ها غیر منتظر نشوید. در مقاله پیشه رو سعی کردیم اطلاعات مورد نیاز برای حسابدارانی که قصد مهاجرت به ترکیه را دارند، مطالبی را مطرح کنیم؛ همراه ما باشید.

همانگونه که در ابتدا گفتیم در سال ها اخیر افراد زیادی به ترکیه با هدف تفریح و خوش گذرانی مهاجرت می کنند. این موضوع باعث شده تا این کشور با کشور هایی که در حوزه گردشگری مهاجر می پذیرند به رقابت بیافتد. همچنین از مواردی که با ورود گردشگران در ترکیه اتفاق افتاده، رونق شدید اقتصادی در این کشور است. به همین خاطر معمولا افرادی که با هدف کار کردن به این کشور می روند می توانند علاوه بر تامین مخارج روزمره خود مقدار قابل توجهی پس انداز نمایند. در نهایت باید بگوییم کشور ترکیه به دلیل همسایگی با ایران و داشتن روابط قوی با اروپا باعث شده. تا سالانه ایرانیان زیاد با مقاصد مختلف به این کشور مهاجرت کنند. از جمله هدف های مهاجرتی محبوب بین ایرانیان، مهاجرت کاری می باشد.

وضعیت بازار کار حسابداران در ترکیه

راه مختلفی برای مهاجرت به ترکیه وجود دارد که می توانید تمامی این راه ها را سایت برتر مهاجر مطالعه کنید. ما در این مقاله درباره مهاجرت کاری برای حسابداران مطرح نمودیم که امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شود.

در این بخش از مقاله درباره وضعیت استخدام و بازار کار حسابداری در ترکیه بحث می کنیم. در ابتدا افراد باید به دنبال یک کارفرمای مناسب برای کار خود باشند. زیرا از مهم ترین عوامل یک مهاجرت کار موفق داشتن دعوت نامه کاری است. برای اینکه بتوانید یک دعوت نامه کاری از سوی ترکیه دریافت کنید باید رزومه خوبی داشته باشید. از جمله مواردی که کارفرمایان ترکی برایشان مهم واقع است، داشتن مدارک زبان ها انگلیسی و ترکی است.

بعد از این موارد سابقه کاری، مدارک تحصیلی و … از اساسی ترین مواردی است که کارفرمایان ترکی را برای ارسال دعوت مجاب می کند. افراد اگر دارای رزومه خوبی باشند، حق انتخاب دارند که با کدام کارفرما همکاری کنند. کارفرمایان ترکی بیشتر به دنبال افرادی هستند که تجربه کاری دارند و همچنین کار با سیستم را به راحتی انجام می دهند. در واقع می توان گفت تسلط به کار برایشان مهم تر از مدرک تحصیلی است. لازم بذکر است که تعداد قابل توجهی از کارفرمایان تمایل به بستن قرار داد ندارند. پیشنهاد می کنیم در کشور ترکیه بدون قرارداد رسمی کار نکیند، زیرا افراد سودجو در این کشور کم نیستند.

درآمد حسابداران در ترکیه

ساعت کاری رسمی ترکیه همانند ایران 8 ساعت در یک روز است. پایه حقوق یک حسابدار ساده حدود 370 دلار در ماه است. گفتی است که در ترکیه به حسابدارن حرفه که بتوانند برنامه ریزی ها مالی برای شرکت انجام دهند تا 9000 دلار درآمد خواهند داشت. داشتن مدرک زبان ترکی نیز مهم است اما اگر مدرک آن را ندارید اصلا نگران نباشید. زیرا در ترکیه آموزش زبان ترکی به صورت رایگان در اختیار اتباع خارجی قرار می گیرد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای ترکیه

  • دعوتنامه کاری از ترکیه
  • مدارک شناسایی به همراه یک نسخه از آن
  • داشتن نامه سلامت پزشکی 
  • داشتن گواهی عدم سوء پیشینه
  • داشتن پاسپورت معتبر؛ حداقل اعتبار 6 ماه
  • 6 عدد عکس پاسپورتی
  • داشتن مدارک برای اثبات سابقه کاری

پس از جمع آوری مدارک ذکر شده به سفارت کار در ترکیه رفته و مدارک را به مسئول مربوطه تحویل دهید. پس از پرداخت هزینه پرونده شما در جریان کار اداری قرار می گیرد و شما می توانید پس از گذشت چند روز کاری ویزای خود را تحویل بگیرید.

متاسفانه یا خوشبختانه هر ساله تعداد عظیمی از حسابدار به ترکیه مهاجرت می کنند. این موضوع باعث می شود که شانس افراد برای یافتن کار کمتر شود. برای اینکه بتوانید شانس خود را برای استخدام بالا ببرید باید مدارک و رزومه کاملی داشته باشد. معمولا کارفرمایان ترکیه افرادی که مدرک زبان ترکی دارند و با اکثریت مباحث حسابداری آشنا هستند قبول می کنند.

مخارج زندگی در کشور ترکیه

با توجه به زیر ساخت هایی که دولت ترکیه فراهم نموده، زندگی در این کشور به نسبت زندگی در ایران آسان تر است و افراد دغدغه کمتری برای گذراندن زندگی خود دارند. از جمله اساسی ترین مورد در میزان مخارج زندگی، سبک زندگی افراد می باشد. افراد می توانند مطابق درآمد و سلیقه خود مخارج زندگی خود را تعیین کنند. اما در کل کمتر کسی در ترکیه است که کار کند و در زندگی خود به لحاظ مالی مشکلات داشته باشد. بعضی از کارفرمایان در ترکیه مخارج مسکن و غذای کارمندان خارجی خود را بر عهد می گیرند که با این حساب شما می توانید درآمد خود را ذخیره کنید.

اگر قصد دارید خانواده خود را نیز همراه کنید، باید بگوییم که این کار اشتباه است. پیشنهاد ما این است که ابتدا خودتان مدتی در ترکیه زندگی کنید و سپس خانواده تان را خود همراه کنید. اگر خانواده تان از ابتدا با خود همراه کنید ممکن از به دلیل نداشتن تجربه زندگی در ترکیه به مشکلات مالی برخورد کنید. البته بهتر است که همسر شما نیز شاغل باشد تا بتوانید زندگی بهتری را تجربه کنید.

مخارج اساسی در ترکیه

  • تعرفه  خرید خانه در مناطق داخلی و مرکز شهر به طور میانگین حدود 550 لیره برای یک متر مربع خانه
  • تعرفه خرید خانه در مناطق خارجی و حاشیه شهر ها به طور میانگین حدود 280 لیره برای یک متر مربع خانه
  • هزینه خورد و خوراک به صورت روزانه حدود 100 لیره برای یک نفر؛ البته این مبلغ بستگی دارد که خود تان غذا درست کنید یا از رستوران سفارش دهید. اگر تصمیم به درست کردن غذا داشته باشید می توایند با حدود 40 تا 60 لیره در هزینه خورد و خوراک صرفه جویی کنید. اما اگر تصمیم به خرید غذای آماده دارید باید حدود 30 تا 70 لیره بیشتر پول پرداخت کنید.
  • بابت هزینه اجاره واحد مسکونی 50 متر مربع ای باید حدود 1700 لیره پرداخت کنید؛ البته این تعرفه مربوطه استابول است. در قسمت ها دیگر ترکیه می توانید بابت هزینه اجاره پرداخت کنید.

افرای که موفق به دریافت ویزای کاری و ویزای همراه برای همسر و فرزند خود می شوند، می توانند از خدمات تحصیلات رایگان کشور ترکیه بهرمند شوند. گفتنی است که اگر بخواهید از خدمات بیمه درمانی ترکیه استفاده کنید، با داشتن ویزا کاری می توانید با پرداخت مبلغ ناچیزی بیمه شوید.

فرایند حسابداری در ترکیه

روند حسابداری از جمع آوری اطلاعات شروع می شود و پس از طبقه بندی و ثبت اطلاعات، به استفاده کننده گان درون سازمانی و برون سازمانی گزارش می شود. از جمله استفاده کنندگان اطلاعات حسابداری می توان به سهامداران، بانک های وام دهنده، تحلیلگران مالی، بعضی از سازمان ها دولتی مانند سازمان امور مالیات و اقتصادانان اشاره نمود.

در ترکیه حسابداران به دو بخش عمد تبدیل می شوند.

بخش اول  افرادی هستند که حسابداری مدیریت می دانند. معمولا این بخش از حسابداران تنها به افراد داخل شرکت گزارشات لازم را ارائه می کنند. این گزاشات به گزارشات مدیریتی معروف است و هیچ قالب خاصی برای ارائه ندارد. ارائه این گزارشات برای مدیران داخل شرکت می باشد تا بتوانند تصمیمات درست و به موقع برای شرکت بگیرند.

بخش دوم افردای هستند که حسابداری مالی می دانند. معمولا این بخش از حسابداران تنها به افراد بیرون از شرکت گزارشات لازم را ارائه می کنند. این گزارشات به گزارشات مالی معروف است و دارای قالب استانداری می باشد. ارائه این گزارشات برای افرادی است که از بیرون شرکت می خواهند از وضعیت شرکت باخبر شوند. این افراد معمولا سرمایه گذاران و اعتباردهندگان هستند.

گفتی است که اکثر حسابداران در دو حسابداری مدیریت و مالی مهارت دارند و می توانند نیاز هر دو دسته از استفاده کنندگان اطلاعات حسابداری را برطرف کنند. به طور کلی در ترکیه از حسابدارانی که قدرت تجزیه و تحلیل و ارائه راهکار های مفید برای پیشرفت مالی شرکت دارند، به طور ویژه حمایت و پشتیبانی می شود.

از اینکه تا انتهای مقاله  شغل حسابداری در ترکیه با برتر مهاجر همراه بودید؛ سپاس گذاریم.

همچنین یاد آور می‌شویم در صورتی که سؤال یا ابهامی در مورد شغل حسابداری در ترکیه می‌توانید در قسمت نظرات اعلام نمایید.


صفحه اینستاگرام کانال تلگرام

دیدگاه های این مطلب

  1. نویسنده دیدگاه: [email protected]
    2020-12-08

    سلام اگه میشه ی کار حسابداری توی ترکیه پیدا کنید برام ۶ سال سابقه کار دارم بابت اقامت مشکلی ندارم فقط کار رو پیدا کنم شمام ی کمک کنید
  2. نویسنده دیدگاه: زهراخورشیدی
    2020-12-20

    سلام وقتتون بخیر دانستن استانداردهای حسابداری و دانستن زبان ترکی استانبولی تاثیری در داشتن شغل بعنوان حسابدار خواهد داشت یا خیر؟؟واینکه اگر۴۰ ساله باشی به عنوان یک خانم میشه اونجا شغل پیدا کرد؟؟
  3. نویسنده دیدگاه: ارش خسروشاهی
    2021-07-19

    کسی هست که بتونه راهنمایی کلی بتونه بکنه برای کار حسابدتری تو استانبول 8سال سابقه کاری دارم و 30سالمه
  4. نویسنده دیدگاه: بیژن
    2022-05-11

    سلام جهت آموزش حسابداری در استانبول به کجاها میشه مراجعه کرد ..ممنون
  5. نویسنده دیدگاه: فرزاد
    2022-07-13

    سلام . بنده کارشناس حسابداری ، دارای 20 سال سابقه کار و بیمه و مسلط به نرم افزار حسابداری هستم . آیا در ترکیه شرکتهای ایرانی هم هستند که نیاز به حسابدار داشته باشند و یا شرکتهای ترکیه ای؟ با سابقه بنده میزان حقوق چقدر خواهد بود؟ سپاس.
  6. نویسنده دیدگاه: sima
    2022-09-06

    ۴۴ ساله هستم با ۱۰ سال سابقه حسابداری با نرم افزار اروپایی.۸ سال سابقه حسابداری در شرکت ترکیه در ایران .مسلط به اکسل حسابداری.مسلط به زبان ترکی اذری و ارکی استامبولی و انگلیسی در حد زبان عمومی.ایا با این شرایط میشه در ترکیه کار میدا کزد یا خیر
    • نویسنده دیدگاه: مهدی جورابچیان
      2022-10-27

      درود به شما با شرایط که فرمودید به سادگی می توانید در ترکیه کار پیدا کنید متاسفانه فعلا این خدمات ارائه نمی دهیم خدمات فعلی ما برای مهاجرت به آمریکا و کانادا هست
  7. نویسنده دیدگاه: sima
    2023-01-06

    با سلام با توضیحات قبلی که خدمتتون ارسال کردم شرایط کار در کاندا برای من هست یا خیر? ممنون از توضیحاتتون

نظر خودتان را ارسال کنید